Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdysi nepochopená parodie, která si více příznivců nenašla ani poté, co byl tento žánr definitivně degradován. Pro mě je ale Bulšit na nejzazší hranici balancující film, který si z mého milovaného žánru dělá legraci právě tím, že dává najevo, jak moc ho tvůrci mají rádi a mají nasledovaný. Ano, fekálií je mnoho. Ale dopointování snad každé zápletky to skvěle vynahrazuje. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Přímočará a místama hodně hrubozrná parodie na teenagerovský filmy, hlavně o proměně ošklivky v krasavici. Ale našel jsem tu třeba i narážku na docela starej Breakfest Club. A narážka na film, kde je Drew Barrymore ve 40 letech na střední, ale se sedmdesátiletou bábou... to je mazec. A luxusní je i scéna, kdy jí fešák chválí, jak svěle maluje a pak je záběr na obrázek na úrovni předškoláka. No a pak taky banán se šlehačkou nacpaný v řiti jako paví pera. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Jako puberťák (cca v 16 letech) jsem se u filmu solidně nasmál a v tý době bych mu dal okamžitě 5 hvězdiček. Ale když jsem se na film podíval s odstupem času (cca po 6 letech), tak musim uznat, že je to děsná hovadina. Parodie na "týnejdžrovský" filmy - to nemůže dopadnout dobře :) Takže moje nynější hodnocení - 2 hvězdičky. 40% // (29.4.2014) SMÍCHOV - Nevím, jak je to možné, ale po nějaké době jsem se k tomuto filmu opět dostal. Nechápu to z toho důvodu, jelikož 40% dávám filmům, které už nechci vidět. Nicméně Bulšit je v tomto u mě výjimkou a zkrátka jsem to dnes celé shlédnul. A světe div se, já se skvěle bavil. Asi jsem byl na tuto magořinu správně naštelován, takže mi dobře sedla. Smál jsem se často, některé scény byly fakt bombový a díky tomu, že TV Smíchov má minimum reklam, tak to rychle uteklo. Po dnešku zvedám hodnocení na konečné 3 hvězdičky. 60% ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z ptákovin, které stačí vidět jednou a dost. Ale když film běži zadarmo v televizi, řekla jsem si, proč ne. Nic jsem neočekávala, spíš nenucenou zábavu. Toho se mi sice moc nedostalo, pod pojmem zábavný film si přece jenom představuji něco jiného, ale párkrát jsem se zasmála. Něco bylo nechutné, trapné a stupidní, o hereckých výkonech tu taky nemůže být řeč. Prostě ptákovina, které se párkrát zasmějete. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama