Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komédia zaujímavá iba účasťou Seanna Williama Scotta, ktorý zaobstará pozerateľnosť snímku. Film je zaujímavý iba v tom, že bez okolkov ukazuje ako učiteľ bozkáva žiačku, prípadne objednáva striptérku svojmu zverencovi, pretože ho chce spraviť chlapom. Dej to vôbec nemá a bande outsiderom stačí vyhrať jediný zápas na to, aby sa stali majstrami a získali chýbajúce uznanie. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott je opravdu vtipný i když je trapný a drží nad vodou celý film. Bez něho by to byla nuda. Jeho speciální trapnovtipné kreace nemají chybu a být jich ve filmu víc, tak dám snad i čtyři hvězdičky. Bohužel je tam spoustu hluchých míst a člověk si na nějaký ten pořádný gag musí počkat. Třešničkou na dortu je Leonor Varela jako učitelka španělštiny. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu snažil smát. Ale copak se má u komedie divák snažit? Přece samotný film by měl diváka k smíchu donutit. Bylo to naprosto sterilní. A to to říkám velice slušně. Nebylo tam nic, nad čím by se člověk mohl alespoň trošičku ohlédnout. S. W. Scotta mám celkem rád, a proto jsem také uvěřil celkem slušnému hodnocení. Ale co tam ten kluk vlastně předváděl? Špatnou karikaturu J. Carreyho (blicí scéna apod.)? Myslím si, že tímto směrem by se americká komedie pro mladé ubírat neměla. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno