Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komédia zaujímavá iba účasťou Seanna Williama Scotta, ktorý zaobstará pozerateľnosť snímku. Film je zaujímavý iba v tom, že bez okolkov ukazuje ako učiteľ bozkáva žiačku, prípadne objednáva striptérku svojmu zverencovi, pretože ho chce spraviť chlapom. Dej to vôbec nemá a bande outsiderom stačí vyhrať jediný zápas na to, aby sa stali majstrami a získali chýbajúce uznanie. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbý a tak skvěle blbě zahraný, až musím Scottovi smeknout poklonu. Osmiletá holčička, která chodí za otcem s prosíkem o prachy na potrat, filipínská teen verze Danny Treja nebo nadržená učitelka španělštiny, to všechno jsou postavy tak strašně blbý a nerealistický, až to vlastně ani nebolí, ale docela příjemně baví :) Sám Gary (S.W.Scott) je vemeno non plus ultra, jehož jediným smyslem existence je hraní tenisu... a v tomto ohledu je to postava dovedená k takové absurditě, až je to vlastně dokonalý. Jasně, vůbec se nedivím, že film má 53% a pro většinu lidí je to odpad, ale ona je to prostě taková hovadina, až mě to neskutečně bavilo :) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Komedie by měla být v první řadě vtipná. A to tahle vlažně podaná trapnost rozhodně není. Když tedy nefungoval humor, sklouzlo to k nechutnosti. A když i ta vypadala blbě, co takhle špetka erotiky? Ne, prostě ne. A pak přijdu sem a vidím skoro 60%. To je na tom asi to nejvtipnější. Zkrátka, na film jsem se chtěl podívat jen kvůli Seannovi, protože vím, že hlavně on je obsazován do dobrých šíleností. Ale zde to tak trochu hodně nevyšlo. Od půlky jsem už koukal na čas a čekal, až tato blbost skončí. 15% za pár alespoň trochu uznatelných prvků. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Od tvůrců Zahulíme uvidíme". Tohle bohužel naprosto platí. Film o ničem, kde se jen občas objeví slova jako péro, hovno atd, a divák se z toho má podělat smíchy. Režisér Danny Leiner nemá absolutně žádný talent snad na nic. Dramata by mu možná šla líp, protože jeho komedie jsou příšerně nudný a zasmát se u nich, to už je fakt svátek. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno