Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film sportovní a hraje tam prazvláštně až homosexuálně praštěný Seann William Scott (kterého za to mimochodem nechci kritizovat, ale snažím se věrně popsat tento "film") musím uznat, že jsem se občas dost pobavila. Každý známe ty americké teen komedie plné naprosto přehnaných sprosťáren, které nemají tak nějak nic společného s kvalitní zábavou. Gary a jeho skrytá homosexuální orientace na pozadí jeho tenisového příběhu, je přinejmenším úsměvná. Abych pravdu řekla, tak nemám nic proti orientaci jako takové, ale způsob jakým to Gary tutlá, je prazvláštní. Měla jsem občas pocit, že jsem se pobavila u filmu až škodolibě a spíše než vtipům jsem se smála její interpretaci. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

...dovolím si nazvať sa tenisovým fanúšikom. Nikdy som raketu nedržala v ruke no turnaje v televízii ma nejedenkrát prinútili udržať oči otvorené do piatej hodiny ráno, či naopak v túto nekresťanskú hodinu vstávať. To len k tomu, že tu bol predpoklad na to, aby ma film nadchol. Smola. Príjemná atmosféra síce ako-tak fungovala počas celej stopáže, ale vždy ju preťal typický, americký vtip založený na trapase, poprípade nechutnosti. Ja nehovorím, že to nemôže fungovať. Párkrát som sa skutočne zasmiala. Je ich tu však viac prepísknutých, než dobrých. Seann William Scott je obrovský sympaťák a robí zbytočné scény pozerateľnými. Dobre, dobre - vo výsledku ma zaujímalo, či sa skupinke študentov podarí vyhrať a budú konečne na titulnej strane novín namiesto futbalu, no viac ma potešili záverečné titulky. ...a ešte by som mala hodiť nejakú poznámku o Donaldovi Trumpovi, ale žiadna mi nenapadá. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Naprosty poklad ve sfere fakalni zabavy. Natocit neco tak dementniho si take vyzaduje urcity um. Jednou za rok mam chut na neco podobne kvalitniho a tento film me predzasobil hned na nekolil let dopredu. Scena s pripinakem byla naprosto epicka. Stydim se a kaju, ale nasmal jsem se a tento film od te doby zapalene doporucuji vsem svym pseudointelektualnim pratelum... ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu snažil smát. Ale copak se má u komedie divák snažit? Přece samotný film by měl diváka k smíchu donutit. Bylo to naprosto sterilní. A to to říkám velice slušně. Nebylo tam nic, nad čím by se člověk mohl alespoň trošičku ohlédnout. S. W. Scotta mám celkem rád, a proto jsem také uvěřil celkem slušnému hodnocení. Ale co tam ten kluk vlastně předváděl? Špatnou karikaturu J. Carreyho (blicí scéna apod.)? Myslím si, že tímto směrem by se americká komedie pro mladé ubírat neměla. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno