Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Jacka Blacka už asi nezbyly peníze a tak to musela vzít neforemná věc, jménem Dan Fogler a ten mi vůbec nešel pod vousy. A tím pádem mi nesednul celej film, kterej byl na něm postavenej. Ale pár dobrejch věcí se tu našlo. Ping-pong jsem hrál a dodnes rekreačně pinkám, takže záběry ze zápasů mě bavily, jakkoliv byly nesymylný. Rozesmála mě i scénka s agentem a jeho cynkáli v propisce. Z herců bych vypíchnul Thomase Lennona, coby šílenýho dederona a pak pochopitelně Maggie Q, kterou prostě žeru. Mohla to bejt luxusní úletová komedie, ale s timhle režisérem, a zejména hlavním představitelem, to prostě nešlo. 40% ()

depony 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstatě hrozně hloupé, prvoplánové ... ale já se fakt zasmál [při vypnutém mozku:)]. Je pravda, že hlavní představitel Dan Fogler je natolik nesympatický, že by mu k nápravě dojmu nepomohla ani svěcená voda, přesto jeho "vražedné souboje" v ping-pongu mají něco do sebe. A Christopher Walker coby Feng působí naprosto směšně, což je nejspíš záměr, ale v tomto případě méně "směšné" by bylo vhodnější. Ale tak proč ne ... parodie na vražedné zápasy v bojovém umění ... není tak zcela obvyklá, ale nevydala úplně všechny své plody ... takže věřím tomu, že se můžeme těšit buď na pokračování a nebo jiné zpracování. Parodii je stále "málo" ... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě opravdu bavila, je to taková klasická sportovní parodie se vším všudy. Ale to bylo tvůrcům zřejmě málo, tak se rozhodli, že z filmu ještě navíc udělají i parodii na kung-fu filmy a bijáky typu Mortal-Kombat. Tady už to začalo hodně pokulhávat a z příjemné parodie se hodně rychle stane úplná fraška. Přesto to byla docela příjemná oddychovka a obsadit roli hlavního záporáka Christopherem Walkenem není nikdy špatná volba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama