Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dneska byla noc béčkovejch braků. Tohle je suchá komedie, kde se Seann může snažit jak chce, ale stejně to bude stát za pendrek. Pár vtipnejch věcí tam bylo, ale zbytečný scény, nuda a očekávanej konec z toho udělaly směs, na kerou hodně rychle zapomenu. Už jsem se naučil, že koukat na filmy pod 60% je blbost. Dneska jsem to porušil hned dvakrát a nic z toho v podstatě neměl. Dobře mi tak. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu času to vůbec není nějak vtipné a prostě to jen tak je. Kupodivu mě to nějakym divnym způsobem nenudilo. Sean William Scott je dobrej a jsou tam i vtipný scénky alá Napoleon Dynamite (třeba když Scott poguje, nebo jeho indiánský sny atd.) Je to vlastně hrozně průměrnej film, ale má to štěstí že má v hlavní roli nadprůměrnýho komika. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je jasným dôkazom toho, že aj za pár dolárov sa dá natočiť slušný film. Seann William Scott je výborný komediálny herec, o tom niet pochýb. Scenár a réžia sú prispôsobené práve jemu a Scott svoju rolu zvládol na výbornú. Pozor však, film doporučujem len tej skupine ľudí, ktorí majú radi Seanna Williama Scotta a nevadí im brutálny humor, ktorý miestami hraničí s dobrým vkusom. Seann William Scott tu hrá až fanatického trénera tenisu, ktorý však má úspechy. Pohodový film, avšak nečakajte žiadneho Stiffmajstra ani nejaký filmový komediálny orgazmus. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Abyste se zasmáli, musíte mít uši nastražené. Nenajde se toliko vtipných situací, ale rozhodně jsou vtipné hlášky a dialogy. Mírně úchylný Seann William v roli školníka rozhodně zaujme. Hraje to dobře a celkem se trefil do noty, aby byl takový ten správňák, ale drsňák. K tomu se mi líbí jeho španělský objev v roli učitelky a krásné puberťačky, jíž otec zemřel a právě po něm přebírá školník roli kouče, ač neoficiálně. Oceňuji pak, že se jedná konečně o film o jiném sportu než fotbal, americký fotbal či baseball. Dávám tři hvězdy, ale rozhodně říkám, že tenhle snímek měl potenciál získat ještě víc. Já se ale nenudil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama