Reklama

Reklama

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu

(TV film)
  • USA The Librarian: Quest for the Spear (více)

Obsahy(1)

Třicetiletý vědec, “profesionální student” Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvaadvacet akademických titulů  a další studium mu bylo odepřeno. Tajuplný muž ho najme na volné místo knihovníka Metropolitní veřejné knihovny, kde mu svěřili sbírku legendárních historických artefaktů, mezi nimiž nechybí Svatý Grál. Krátce po jeho nástupu členové zlověstného Hadího bratrstva ukradnou část Kopí osudu, kterou římský voják Longinus bodl ukřižovaného Krista. Flynn si uvědomí, že pokud by získali ještě další dvě části artefaktu, stali by se podle legendy neporazitelnými a mohli by ovládnout a zničit celý svět. Vědec proto musí odložit brýle, vstát od stolu a pokusit se získat artefakt zpět, pokud možno celý, i se zbývajícími částmi. Jeho jediným pomocníkem je odvážná a atraktivní kolegyně Nicole Noonová (Sonya Walgerová), jeho jedinými zbraněmi jsou vědomosti, bystrá mysl a kniha psaná dosud nepřeložených jazykem. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (363)

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

Autorům filmu zřejmě nedalo, než se řídit klasickým hollywoodským pravidlem "tisíc let sem, tisíc let tam." Abych pokračoval ve výčtech příšerností tohoto rádobyfilmu, dost mě šokovala scéna v Himalájích kdy hlavní hrdina běhá po velehorách ve vichřici s rozepnutou bundou a košilí. Nakonec mě ještě dorazily přšerné efekty, které by zvládl kdejaký amatérský filmař, mizerná výprava a hrozný děj. Prostě typický ODPAD! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když chce někdo vypnout mozek u filmu, který se tváří jako o několik tříd horší Indiana Jones, proč ne. Ale když už i já na tom poznám, že jsou tam nesmysly, který by prostě v normálním životě nemohli fungovat, už to musí být extrémně viditelný. Některé efekty byli opravdu příšerné, ale tak, dávám 3* dalo se to vidět. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joseph LoDuca: 1. Main Title ,2. Crystal Skull ,3. On Horses ,4. The Package ,5. Fencing ,6. Casablanca ,7. Escape From The Tomb ,8. Journey Begins ,9. Photos Of Dad ,10. Jomo's Village ,11. Chocolate ,12. Hardly Knew Him ,13. Breasts Of Sheba ,14. Ruins ,15. Honeymooners ,16. All Seeing Eye ,17. Red Dress ,18. Song Of Solomon ,19. Goodbye, Jerry ,20. Lava ,21. The Key ,22. Uncle Told Me / Drowning Pool ,23. Summoning Evil / Schooling Jerry ,24. Temple Destruction / Looking At You ,25. Lesson Learned / End Credits , ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Nekonečná blbost. Parodie, -nebo snad pokus o napodobení? - Indiany Jonese se hrubě nepovedla. Kravina nejhrubšího zrna, odpad jsem nedal jen proto, že nechci,a by můj oblíbený herec Kyle Mac Lachlan hrál ve filmu, který je hodnocen stejně jako filmy Zdeňka Trošky nebo Luďka Soboty. Ale přesto se ptám: Agente Coopře, PROČ??? ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Děsný! Umělý sníh, kameny, mosty, miniatury letadel .. asi byl tenhle film ochuzen o hodně peněz. Všechna ta umělotina pak kazí divákovi celkový dojem z filmu. Kdyby vizuální efekty byly více propracované a většina nápadů dotažená více do detailu, jednalo by se o nového kvalitního Indiana Jonese. V tomto filmu se každý krok a další scéna daly očekávat .. vše bylo vyřešeno téměr ihned díky megachytrému studentovi, což filmu také zrovna nepřispívá do kladného hodnocení. Ke konci už jen ubohá bitka mezi důchodcem a hadí sektou. Film který zaujme asi jen nejmladší skupinu diváků. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Když se Flynn (Noah Wyle) ptá Judsona (Bob Newhart), kde jsou mariňáci, odhalí Judson tetování na hrudi a dodá: "Semper fi". Jde o latinský výraz Semper fidelis (Vždy věrný), který v oné zkrácené podobě používá americká námořní pěchota. (Robbi)
  • Ve scéně, kdy se Flynn (Noah Wyle) a Nicole (Sonya Walger) propadnou do podzemí k ostnům, Flynn nemá brýle. Při dopadu na zem však již brýle má. (Pepy)

Reklama

Reklama