Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (353)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Ďalší z animovaných výplachov pre tých najmenších. A úprimne povedané, veľmi milo som sa prekvapil. Kvalitného humoru je síce pomenej, a obstarávajú ho výlučne nápady tvorcov, tých je ale strašne veľa. Práve nálož nápadov a príjemná atmosféra robia z Pána Včielku milú a prepracovanú záležitosť. Animácia sadne okrem detičiek asi málokomu, ale dá sa na to pozerať a celkovo to výborne zabaví. (70%) ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Viděno opět po osmi letech a přidávám jednu hvězdičku. Začínám mít slabost pro animáky. Rozhodně lepší než včelka Mája, opět jsem si to skvěle užíval, spousta výborného humoru a různých narážek, které někdo nepochopí, Sting, smál jsem se a bavil víc než u trapných rádoby komedíí poslední doby bez špetky humoru. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Škoda malinko pomalejšího začátku, kdy se seznamujeme s životem v úlu, protože v pozdějších fázích už je radost pohledět. Sice jsem si na konci filmu připadal jak zfetlý z těch žlutočerných proužků, ale o to lepší zážitek:-) Příběh je pro malé děcka, ale dost se mi líbily různé vtipné maličkosti, jako komáři, brož a vůbec celé to dění okolo včel:-) Dobré odpoledne, mluví k vám váš kapitán. Slečna Vanesa Kvítková v řadě 24 nechť se prosím dostaví do kabiny. A fofrém...:-)70% ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

pan vcielka je diskutabilny animak...dejom nijako obzvlast nevycnieva, obsahuje plno klise a ziadnu vynimocnu animaciu...no na druhej strane je velmi naucny (ako aj einstainov vyrok: " den kedy zomrie posledna vcela, zahynie aj ludstvo"), a aj vtipny aj ked nie tak ako pixarovky...no co uz mam robit v tejto dobe presytenej animakov? musim dat 4*, lebo predsa len trosku vycnieva..:) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Takovou medovou jízdu New York jestě nezažil. Jednoznačně jeden z nejlepších animáků poslední doby, hlavně díky námětu, který nabízí mnoho příležitostí k humorným situacím, jež autoři bohatě využívají. Navrch jde o geniální sociální sondu do moderní doby, pro jejíž ocenění je ale třeba znalost amerických reálií a originálního znění, jehož téměř britská ironie a zlehčovaný americký patos vykouzlí (spolu s výbornými hlasy, poctivou hudbou a s poměrně zdařilou animací) skvělou zábavu na nedělní odpoledne. Nezapomenutelné scény jsou Larry King, přistání jumba, Italian Vogue, Ray Liotta, atd atd. Nominaci na Zlatý Globus si Bee Movie zasloužil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)
  • Jerry Seinfeld řekl, že jeho postava Barry B. Benson je pojmenovaná podle sitkomu Benson, kde tehdy získal jednu ze svých prvních TV rolí. (HappySmile)
  • Medveď, ktorý sa objaví na súde, je až na farbu srsti totožný s medveďom z filmu Za plotom (2006). (ČSFD)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama