Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno to nie je bohvieako dejotvorné, ale tu ide predsa o hlášky (a že niektoré sú nesmrteľné) a o trefné životné a partnerské postrehy. Možno budete rozmýšlať, či by to ostalo iba pri obyčajnej chrípke, ak by na vás v noci padal sneh, alebo ak by ste zaspali ožratý v noci v parku. Ale vlastne je to v pohode, pretože bolo iba -5C. Redford s Fondovou tu predstavujú jeden z najpohladnejších párov aké v showbyznise kedy boli a keďže sa k sebe skvele hodia a parádne to medzi nimi iskrí, o to viac vyniknú tie bonmoty a vypointované dialógy. Trochu mi to štýlom humoru pripomenulo Nebožtíkov, čo prajú láske. Len je otázne, koľko chlapov by to s trochu prehnane hystericky napísanou postavou Fondovej vydržalo 6 dní v jednej hotelovej izbe. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trošku hysterická konverzační dobovka, natočená dle zjevně úspěšné brodvejské divadelní hry. Jojo, tak se to tenkrát dělalo a docela to fungovalo, tyhle doslova intelektuál(ní-ské) oddechovky. R.R. je takový usedlý morous a pragmatik a J.F. pořád hopsá a je celá rozjívená se silným vztahem k mamince a oba byli mladí a krásní a talentovaní a správně dobově tyjatrálně přehrávali a šlehali své vypointované dialogy a celé je to takové staromilské, že nebýt technicolor obrazu a dobových auťáků, jeden by si myslel, že hledí na film někdy z padesátek. Ale vůbec to nevadí! Je to zkrátka milý film o nereálně rozpustilých partnerských vztazích a i po skoro půlstoletí se na to dá koukat. Kdeže ty časy jsou, že. A kde že skončí většina dnešních stádu se blbě podbízejících >romantických< komedií... - - - P.S. A těch pater bylo pět! Celou dobu se to tam řeší, jen ten pisálek zde uvedené synopse coby "o.t.d." nic nepochopil. Pochopitelně... °-/ - - - - - Poprvé viděno 19.11.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu, hodnocení 2151., komentář zde jako stopětapadesátý - 20.11.2013) ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vtipná konverzační crazy komedie, která nezapře svůj prapůvod v divadelní hře, sympatická ústřední dvojice, mírně absurdní děj, jiskrné dialogy...v průběhu času pak téměř až soft verze Války Roseových...emancipovaný manželský svazek jako peklo...teror prostřednictvím bytu... ,,Moucho, v polévce je číšník." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická dvojica Redford-Fonda to tu roztočili v plnej paráde. Bavilo ma pozerať na tie ich doťahovačky a slovné prestrelky, hlavne keď zistili, že v manželstve nie je nič také ako si predstavovali. Najmä J. Fonda bola perfektná, s tým jej prehnaným entuziazmom niekedy dokázala Redforda dostať do peknej manželskej vývrtky a poriadne mu vytočiť jeho naškrobený límec. Do toho keď sa primiešal pán Velasco tak o príjemnú a nenútenú zábavu bolo postarané. Kto hľadá niečo na oddych alebo niečo na pozretie vo dvojici tak toto je tá správna voľba. 75/100 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička pouze za ústřední duo Redford/Fonda, protože je to klasická (ač místy relativně vtipná) romance, kterých už jsem viděl minimálně padesát a naprosté minimum z nich je výjimečné aspoň něčím. Ne, že bych se nudil, ale nebylo v tom opět nic objevného, na co bych si s odstupem vzpomněl. 70% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)
  • Robert Redford nenávidel celý deň nosiť oblek a kravatu, čo si jeho postava vyžadovala. Počas prestávok medzi nakrúcaním mal Redford obuté westernové čižmy a čierny kovbojský klobúk. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama