Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

nash. 

všechny recenze uživatele

Trable s prvním bydlením a prvním manželstvím v perfektní konverzačce Redforda s Fondovou. Zábavná, svižná, chytrá, ani na okamžik nenudící komedie, kde to v břitkých dialozích skvěle jiskří, hlášky a sarkasmus mají slušnou kadenci a přitom je to stále milé, místy až roztomilé. Co do humoru přitom ústřední dvojici zdatně sekunduje skvělá Mildred Natwick jako matka a Charles Boyer jako svérázný soused. Další důkaz, že dobře napsaný scénář nepotřebuje rekvizit než čtyři stěny a telefon, aby publiku nabídl skvělý zážitek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Milé a nutno podotknou přímočaré vyprávění o jednom novomanželském páru, který po líbánkách strávených v luxusním hotelu okusí realitu všedních dnů v maličkatém bytě posledního patra činžovního domu s nefunkčním topením a dírou ve světlíku. Duo konzervativní právník Redford – temperamentní živel Fonda k sobě skvěle pasuje, jen je škoda, že tvůrci neudrželi nastavenou laťku po celou délku. Druhá polovina už trochu dře, dialogy nejsou tak svěží a úderné a nakonec se z toho všeho vyklopí poměrně běžná romance. Přesto pořád lepší než většina současných situačních komedií.. Komediální specialista Gene Saks v plné síle, škoda, že toho nenatočil víc!! ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vtipná konverzační crazy komedie, která nezapře svůj prapůvod v divadelní hře, sympatická ústřední dvojice, mírně absurdní děj, jiskrné dialogy...v průběhu času pak téměř až soft verze Války Roseových...emancipovaný manželský svazek jako peklo...teror prostřednictvím bytu... ,,Moucho, v polévce je číšník." ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem v televizi jako malá a už tehdy se mi to líbilo a strašně jsem chtěla takový malý byteček, kdekoli. A už tehdy mi připadala Corie pěkně hysterická, jen jsem to neuměla pojmenovat. Nicméně, když pak babička označila jednu známou paní za hysterickou, okamžitě mi naskočila před očima Corie:-) Fandila jsem chudákovi Redfordovi. A tyto pocity se nemění, kdykoli film vidím znovu (v TV, na dvd bych si haštěřivou Corie dobrovolně nepustila). Ale dopadlo to dobře, hurá! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Robert Redford nenávidel celý deň nosiť oblek a kravatu, čo si jeho postava vyžadovala. Počas prestávok medzi nakrúcaním mal Redford obuté westernové čižmy a čierny kovbojský klobúk. (Arsenal83)
  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama