Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku jsem viděl v ostravském divadle před tolika lety, že se mi to ani nechce počítat, ale pořád si pamatuju, jak dobře jsem se tehdy zasmál. Tento film se mi až do dneška stále vyhýbal, a to byla škoda. Znovu jsem se výborně bavil se škrobeným límečkem Paulem a ztřeštěnou Corie v jejich téměř prostorném bytě skoro v přízemí, a stejně jako v divadelní hře jsem i tady ocenil příchod Victora a Ethel, kteří posunuli děj i humor správným směrem. Snímek jistě nebyl žádným úžasným uměleckým počinem, ale jako konverzační komedie funguje i po těch letech skvěle. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra je určená na prkna, jenž znamenají svět, z logických důvodů, ovšem ve filmu její základy bijí do očí. Předloha má určitě pár vtipných sekvencí, ale obliba snímku stojí a padá s ústřední dvojicí. Výsledek tedy ani nemohl dopadnout úplně špatně, když měl Saks k dispozici dvě nejkrásnější osoby tehdejší doby. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chytré, vtipné, lehce odlehčené konverzační dílko ze života na motivy divadelní hry Neila Simona s mistrně napsanými a následně i zahranými dialogy. Mezi ústřední dvojicí Robert Redford - Jane Fonda to patřičně jiskří a zejména Redford svými sarkastickými prupovídkami přesvědčuje, že i tato humorná poloha mu není rozhodně cizí. Ve vedlejších rolích excelují Mildred Natwick a Charles Boyer. Musel bych zapátrat hluboko v paměti, kdy naposledy jsem se takhle u snímku bavil a příjemně si ho užíval......p.s.1 Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého ......vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme :o) p.s.2 Tak jsem o tom dost přemýšlel.... Je nesmysl, abych takhle odcházel. Je pouze jedno řešení........půjdeš ty :o) .....Já jsem o tom přemýšlet nemusel, pro mě je pouze jediná možnost......5*! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)
  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama