Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná špionážní komedie stavící na hereckých výkonech Jeana Rena a Christiana Claviera, hudbě Erica Leviho a režii Jeana Marie Poiré. Ano, je to blbost, ale musím se přiznat, že když jsem to viděl ve třinácti letech v kině, tak jsem mnohokrát spadl smíchy na zem. Od té doby jsem to nesčetněkrát viděl na videu a vždy se u toho skvěle bavím. Škoda, že soundtrack je prakticky nesehnatelný. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů, které jsou ovšem převáženy zbytečně rychlými úprky z point či naopak, jejich zbytečnými nastavováními a stylizací, která už překračuje rámec trapnosti. Tomu všemu odpovídají i velmi přeafektované herecké výkony. Raději než tohle Hovězí, doporučuji okusit k večeři třeba mnohem lépe propečeného "Blbce". ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Operace Corned Beef mě velmi překvapil, protože jsem ho donedávna vůbec neznal. Christian Clavier, Jean Reno a Valérie Lemercier se tak znovu potkali, ačkoli Návštěvníci byli natočeni až dva roky poté. Tam jim to dohromady také skvěle klapalo. A není divu. Režisér právě Návštěvníky dělal a podobné komediální zápletky později použil právě ve slavném filmu. Také tu se opět rozjíždí bláznivá komedie, která jen dokazuje, že Reno je multižánrový. Skvěle jsem se bavil. Mě přišla okouzlující i Mireille Rufel. Tvůrci si utahují z tajných služeb a různých druhů tajných operací. A někdy se podaří si zkrátka vytasit jako svůj hlavní trumf tupce. A když se k tomu sype, co se může sypat... ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut mne příliš nebavilo, ale pak jsem na tu hru přistoupil a nakonec se z toho byl velmi příjemně strávený večer, kdy jsem se párkrát velmi dobře zasmál. Dvojice Clavier a Reno je fakt zábavná, a opět se potvrdilo, že tohle prostě Francouzi umí. Postavit k sobě dva zcela odlišné typy lidí, vyhrotit jejich charaktery a poslat je na společnou cestu. Třeba se snímek dočká i svého amerického remaku, jak již to tak bývá zvykem, když hollywood neví kudy kam. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Christian Clavier je blázen. Tak to musíte brát a když se s tím smíříte, u komedií, v nichž hraje a které píše, se docela dobře pobavíte. Já mám z francouzských komedií taky radši ty od Francise Vebera, ale nepohrdnu ani ztřeštěností tohoto typu. Celkově ten film sice nedrží moc pohromadě, ale jednotlivé scény jsou docela slušné a místy (některé společné scény Claviera a Rena) až skvělé! 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama