Reklama

Reklama

Purpurové řeky

  • Francie Les Rivières pourpres (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je Pierre Niemans (Jean Reno), francouzský vyšetřovatel masových vražd, povolán vyšetřit krutou vraždu, vstupuje do tajemného světa lží a nemyslitelné hrůzy. Mrtví zbavení rukou a očí jsou klíčem k strašlivému konání vraha, které však nebude mít dlouhého trvání. Každá vražda znamená něco víc, každá oběť je viníkem ve spiknutí a velkém pochybném experimentu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (570)

genetique 

všechny recenze uživatele

Reno bola stávka na istotu, pre Kassovitza s Casselom to bola vstupenka do Hollywoodu, pretože obaja odviedli na svojich postoch kus poctivej práce. Tajmoná a temná kriminálka má v sebe všetko, čo má mať, postupné odhaľovanie, znovuzauzlenie s vyvrcholením na jednotku. No a čo, keď sa to snaží niečomu podobať! Francúzi si to spravili po svojom a ja som mal dosť. 90%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

z počátku jsem si myslel že to bude něco jako Sedm a měl jsem trochu pravdu neni to úplně stejný, ale trošku se to tomu podobá. 3/4 filmu jsou velice dobré a občas i napínavé, ale ten konec, to je zase tragédie.Člověk čeká nějakýho pořádnýho masovýho vraha, ale nedočká se. konec filmu rozhodně neni hoden toho předchozího celkem slušnýho děje. Jean Reno a jeho klega Vincent Cassel nepředvádí žádný skvělý výkony(hlavně Cessel), ale stejně si to zaslouží 4* i s tim blbým koncem ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Zajímavá detektivka, která pro mě má něco do sebe. Sympatičtí herci a dobrá atmosféra dodává snímku "šťávu", takže se rozhodně nejedná o průměrný snímek, který by nebyla škoda nevidět. Poměrně nečekané vyloženě akční scény byly pro mě příjemným osvěžením, naproti tomu konec byl takový nedotažený. Ale jinak dobrá detektivka na večer. (8/10) ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Největší předností tototo filmu je (samozřejmě kromě scenáře - knižní předlohy) opravdu hustá atmosféra. Dále oba, herecky silní, hlavní protagonisté, jejichž případy se protnou do jedné linie příběhu. Jakýmsi bonusem jsou zábavné rozhovory ve stylu učitel/žák - Reno/Cassel. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitný francúzsky, mysteriózny krimi thriller, natočený v modernom, hollywoodskom štýle. Štedrá produkcia, napínavý scenár, úžasná kamera, profesionálna réžia a v hlavnej úlohe charizmatický hrdina, jedinečný Jean Reno. Nádherná scenéria francúzskych Álp v malom univerzitnom mestečku je dejiskom extrémne brutálnych a sektársky tajuplných vrážd, ktoré prichádza vyšetriť skúsený, parížsky inšpektor Pierre Niemans. Je to perfektne poskladaná skladačka, ktorá na konci filmu odhalí pozornému divákovi nečakané rozuzlenie. Excelentný thriller na francúzsky spôsob. **** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Americká premiéra se konala téměř rok po francouzské. (gjjm)
  • Na mŕtvom tele v márnici je vidieť tieň kamery. (shimik77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno