Reklama

Reklama

Na úrovni

Trailer

Steve je starý sukničkář. Svou ženu miluje, ale snubní prsten mu v záletech nijak nebrání. Vždyť v Londýně je přece spousta krásných žen! Náhoda mu přivede do cesty Vicky, rozvedenou módní návrhářku. Fakt sexy kousek. Tu ale musí sbalit opravdu na úrovni. Žádný laciný hotýlek v nějakém Zapadákově. Nejlepší to bude v hotelu s výhledem na Gibraltar. Jenže oba se do sebe vášnivě zamilují a malér je na světě... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

hlavní hrdince je už 80 let a mě jen 75 a Segalovi je 82 mám takový dojem , že stárneme všichni moc rychle hezké vánoce všem deda honza :-) smutná komedie:-) do 1:11:48 paráda,ale ten konec je moc smutný honza, ps scénáristi to přehnali když segala nutí hrát blbce a manžele Menkesovy kretény 2.1.2020 ()

classic 

všechny recenze uživatele

Tento film neodporúčam nikomu, lebo naopak môže byť poriadne unudený ako ja, mal som pocit, že tento otravný projekt s inak šarmantnou Glendou Jackson nemá nikdy koniec, ale zároveň dvojica s Georgom Segalom sú strašne otravní, po čase to začne liezť na nervy, a ja som sa nevedel dočkať konca... Už na začiatku som mal blbý pocit, ktorý pokračoval a pokračoval, jedine trošku NOSTALGIE pri videní môjho obľúbeného veľkomesta Londýna, ktoré milujem už len preto, že som mal možnosť prejsť MESTO všetkými svetovými stranami, hrdinovia sú vo väčšine zavretí na byte a oddávajú sa radovánkam, pritom On zahýba žene, Ona je vlastne sprostá, že si začína so sukničkárom, lebo takéto vzťahy končia de-facto katastrofou...Výkon priniesol Glende Oscar za hlavný ženský herecký výkon, a ja sa pýtam: „Nie je toho škoda, nenašla sa lepšia herečka, ktorá by si to VIAC zaslúžila...?” ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Komedie ? Tak padesát na padesát. Lehkovážná šaramantní zápletka s mnoha skvělými gagy bohužel v průběhu stopáže dospěje - a začne se brát na můj vkus až přespříliš vážně. Nahodí se do dramatické polohy a bez sebemenších rozpaků smete pod stůl pár zapomenutých vtipných rekvizit - kupříkladu kohouta na víně či bílé golfové ponožky. Takže pro příště: Až se budu chtít pobavit ve společnosti lehce rozverné "nevěrné" komedie, vyberu si třeba "Nebožtíky", kteří za každých okolností "přejí lásce" (1972). A jestliže budu mít maličko hloubavější náladu, sáhnu po komorní "víkendové" záležitosti "Příští rok ve stejnou dobu" (1978). ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

31. Zlatý Glóbus za rok 1973 - cena (2) - *Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Glenda Jackson, *Nejlepší herec (komedie / muzikál) - George Segal + nominace (3) - Nejlepší film (komedie / muzikál), Nejlepší scénář - Melvin Frank, Jack Rose, Nejlepší filmová píseň - "All That Love Went To Waste" - Hudba George Barrie, text Sammy Cahn ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný snímek s dobrým scénářem, který ale ztrácí na kvalitách s tím, jak stopáž postupuje. Začíná to trochu nudit. Aby to tvůrci zachránili, tak tomu dali konec, který je možná lehce neočekávaný, to v kontrastu s klasickým pojetím romantických filmů. Ale tohle není klasická romance. A ten konec je zasloužený. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Cary Grant odmítl ztvárnit roli Stevena Blackburna. „Natočil bych to, kdybych byl o padesát let mladší,“ říkal později Grant žertem. (Pavlínka9)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Reklama

Reklama