Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Oldřich Kudrna (J. Bláha) je muž v nejlepších letech, ženatý, ale zároveň velký donchuán. A rád udílí svému nesmělému kolegovi „recepty“ na svádění. Sám se ale právě rozhodl konečně sekat dobrotu. Slíbil to své ženě Emě (K. Fialová), než odjela na prázdniny. Ale v té chvíli se všechno proti němu spikne: milenka a zároveň jeho kolegyně Slávka Lacinová (A. Vránová) na něj útočí, aby se rozvedl, sousedka Rokosová (M. Myslíková) ho svádí dobrou večeří, dokonce se ho pokouší svést i známá zpěvačka Valentina (C. Mayerová). A do toho přijíždí jeho matka (M. Rosůlková)… Jak tento propletenec asi dopadne? (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Že by takovej chlap jako Bláha měl šest ženských? Nedostane ze sebe žádnou tu echt větu, jen se culí a to je všecko. A nějak se tak schází se všema, až to jednou praskne. Haha, to Poledňáková přehnala. Vidí to jako ženská až moc jednoduše... Fakt strašná blbost ze světa sci-fi. [356. hodnocení, 29. komentář, 61%] ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"I takový doktor je jen člověk´..."  Do nedávna bych si myslel, že Josef Bláha tu roli doktorského don Juana jen skvěle zahrál. Teď už vím, že on jím byl i ve skutečnosti... Těch hereckých dam po jeho bodu se v této lehčí komedii Marie Poledňákové najde hned celá řada. Okouzlující je zvláště Carmen Mayerová. ()

Reklama

BigBang 

všechny recenze uživatele

Úžasný p. Bláha. Děj takový ten obligátní chaos nedorozumění a lží, ale ještě celkem vydržitelné. Neuspokojivá je pointa, která vlastně nic neřeší. Též úplně do ztracena mizí linie se zpěvačkou: proč se v kavárně vůbec dělají kompromitujicí fotky, když se pak vůbec nepoužijí? To asi zůstalo nevyškrtnuté z nějaké verze scénáře, kde ty fotky v časopisu vyšly. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Čtyřicítka je věk, kdy by se měl každý muž zamyslet nad tím, jestli náhodou něco nezanedbal. V duchu tohoto hesla se potom rozjíždí zábavný kolotoč manželských nevěr, vrcholících nedobrovolnou konfrontací všech milenek v bytě záletného pana doktora. Je pravda, že nebýt bravurního Josefa Bláhy, stěží by tato rozverná televizní komedie obstála ještě dnes, ale koneckonců ani zástup přítomných dam není tak úplně k zahození. S čím kdo zachází, tím také schází. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Příjemná, pohodová komedie s tak akorát dlouhou stopáží. Bláha jako milovník je skvělý, Vránová jako jeho milenka výborná ("Tak jestli tvojí ženě bylo jedno, s kým se stýkáš, mně tedy rozhodně ne!"). Dámské obsazení celkově stojí za to. No a za pány Bláhovi zdatně sekunduje Hašek: "Já jsem měl takovou radost, že jsem ani neumyl nádobí." ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama