Tvůrci:
Rob LottersteinRežie:
Andy CadiffHrají:
Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)Série(2) / Epizody(44)
Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)
Ať si říká kdo chce co chce, tohle je pro mně špičkový komediální seriál. Doslova prošpikováno hláškami, které jsou prostě nezapomenutelné a koukatelné stále znova a znova nejen u skleničky vína. Nikdy toho nebude dost. Opravdu zajímavá americká rodinka, ve které se vždy najde nějaký problém k řešení a jejíž členové vám budou neustále vyvolávat cukání koutků. Je to asi věc vkusu, ale to ostatně poznáte už v prvním dílu, takže o nic nepřijdete. Určitě doporučuji kouknout, buď vás to bavit nebude nebo si to přímo zamilujete. ()
Tak jsem se zasmál, dal asi deset dílů, ocenil netradični pojetí seriálu, vypnul bednu a tak nějak na to všechno zapoměl. Nebylo to špatné, ale nebylo to nejlepší. Táta hulič a plašan docela se vymykal z jistého stereotypů amerických sitcomových otců, mamča byla hustá, že bych jí klidně bral (domů), děcka v sobě zahrnula tak nějak všechny strasti mládí, ale to už jsem moc neřešil. Táta s mámou šlukující v garáži to u mne jednoznačně vyhráli. ()
Pro mě vynikající sitkom, který těží zejmená z neurovnaného rodinného krbu, kterému vládne dvojice rodičů, kteří jsou schopni své děti urazit, zesměšnit, nebo vyhodit z domu s takovou grácií, že sami možná ani neuvěříte, že vše se vlastně děje ve jménu lásky!!!:)..výborných 80%!! jednou větou: Doufám, že jednou budu podobně vtipným rodičem!! ()
Už dlouho jsem neviděla komediální seriál, který by se tak perfektně trefoval do problémů dnešních rodin a zobrazoval rodinu takovou, jaká ve většině případech je - rozhádaná, neustále válčící rodiče versus jejich děti, výmluvy, pomluvy a prostě všechno, co se odehrává i u vás doma prokládané vsuvkami "myšlenkami" hrdinů. Dcera chce jít na plastickou operaci prsou, otec má podezření, je starší syn je gay a ten mladší je zase samý průšvih. Do toho matku hraje normální ženská, která není žádná vychrtlina, takže seriál působí reálně. ()
U komedií vám může stačit, jenom když dokáže rozesmát, a tenhle seriál to umí perfektně. Především Rapaportovi sedla role úplně dokonale, na jeho hlášky, například když má letět v jednom letadle s arabem nebo se snaží zachránit svět, nelze zepomenout. 261 a stále stoupá - to je mimochodem počet dní, kdy už mě mají moji teď už šťastní rodiče pryč z domu :) ()
Photo © Warner Bros. Television