Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Rachael je sebevědomá studentka, která když si něco umane tak to prostě musí dostat. Je schopná kvůli tomu i vraždit. A právě to dělá když se chce dostat na důležité místo u policie. No kdo jí stojí v cestě tak zemře. Celkem by mě zajímalo proč tu má film 30%?! Film je zábavný a ta nadřazenost Rachael a ta její pohoda u zabíjení je skvěle koukatelná. Divím se a aspoň pomáhám 5*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávno sa mi nestalo, že som odpočitával sekundy do konca filmu! Normálne som to sekal po minútových pauzách, lebo sa na to nedalo kukať! Hrozná trapošina, ktorá nemá s horrorom nič spoločné, možno tak paródia na 'Scary Movie' ;-) Scenár akoby napísali v deň natáčania a vmiešanie komediálnej línie je k zaplakaniu! Za odvahu dávam hviezdičku. 15%. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Teda jako....ona je to snad ještě větší blbost než ta jednička (se kterou to mimochodem nic moc společného nemá), ale pro mě osobně tohle bylo o dost stravitelnější už jenom proto, že se mi celkem dobře koukalo na Milu Kunis, i když tu žádné extra herectví nepředváděla. A pokud to člověk celé pojme jako jakousi komedii nebo parodii, tak pro jednou ... proč ne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbinka. Normálne by ma takýto film k smrti nasral. Scenár je neskutočne tupý a kopíruje všetko čo sa dá, dramaturgia je na úrovni Beverly Hills 90210, nikto z hercov nevie hrať, chýba tomu akékoľvek vyvrcholenie a navyše je to presne to, z čoho si jednotka robila srandu. Ale no a čo. Je to sranda a Mila je na zožratie. Ja som sa bavil. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama