Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ellis smíchal několik naivních životních mouder, které jsou v komedii o mladých lidech možná až nepatřičné a hromadu pubertálních vtipů, které v podání dospělých zase působí nepatřičně. Zdánlivě nesourodý mix však vytváří společně s časovými hrátkami a snílkům známou nespavostí kouzelnou atmosféru. Navíc plakát doslova klame tělem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který hledí na krásu asi tak jako český bulvár (krása = hezký obličej, dlouhý vlasy, velký prsa a dokonalý zadek), mě teda příliš neoslovuje. Nechápu tak vysoké hodnocení. To, že je film zpracován velmi originálně z něho ještě automaticky nedělá super zábavu. 1 hvězda za hudbu, 1 hvězda za sympatickou Emilii Fox. That´s all... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kvôli hlúpemu českému distribučnému názvu "Láska ze supermarketu" som sa dlho ochudobňoval o príjemný divácky zážitok. Tento film je totiž veľmi dobrý. Nie som zrovna priaznivcom novej anglickej produkcie, ale občas ma dokážu aj Briti milo prekvapiť. Presne ako pri tomto titule. Emotívny príbeh mladého, dospievajúceho muža, kotrý rieši svoje prvé závažné citové problémy. Herci sú dobrí, sountrack kvalitný, svižná réžia. Najviac ma však zaujala výborná, nápaditá práca s kamerou. **** ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Cashback je výborná komedie, která má v sobě střípky romantického nádechu, z kterých se nakonec složí celá sklenice. Přirozený humor v ještě přirozenějším ději, jehož expozici si prožil každý z nás. Proto si vás film získá hned od začátku a mnoho postav vám bude připomínat vaše přátele či nepřátele. Režisér si při natáčení krátkometrážní verze zvykl na herce natolik, že je obsadil i do celovečerní verze. Nevím, zda je to dobře nebo špatně, protože jsem tu kratší verzi neviděl. Ale opakování je matka moudrosti, takže herci určitě vypilovali své postavy a odehráli to výbornou. V některých momentech mi to připomínalo Nauku o snech a ten patří taky k mým oblíbeným filmům, takže prostě těch pět hvězdiček musím dát. On si to zaslouží a doufám, že se mi podaří sehnat i tu krátkometrážní verzi, která byla nominovaná na Oscara. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Představitelka dospělé Natálie Janine-May Tinsley je skutečnou profesí striptérka. Autoři hledali ženu podobnou představitelce malé Natálie Nelly Lyster-Smith, která byla obsazena jako první. Režisér Sean Ellis uvedl, že to byl náročný úkol a bylo zapotřebí projít mnoho striptýzových barů. (Zdroj: LFŠ) (ynot)
  • Dívka, která je na plakátu k filmu, má při nakupování v supermarketu těsně před "zastavením času" nákupní vozík. Při "zastaveném čase" a jejím malování hlavním hrdinou má však v ruce nákupní košík. (dan.pacino)
  • Emilia Fox si kvůli scéně, ve které tancuje u tyče, nechala jednu takovou tyč nainstalovat do svého pokoje. (mrqas)

Reklama

Reklama