Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých snímků britské produkce. Opravdu originální námět. Skvělé, vtipné a příjemné herecké obsazení a opravdu nadupaný soundtrack. Obal DVD je opravdu zavádějící. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel všechno možný, jen ne to, že mě tento snímek tak mile překvapí. Stopáž je optimální, nenudil jsem se a až na pár trhlinek to je skvělý počin, kterému nechybí vtip, romantika, dramatičnost a to celé pod rouškou mysterióznosti. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nebýt nereálných scén se zastavováním času, po nichž následovaly hluchá místa, byl by to patrně další tuctový, trochu nudný, romantický film. Ale co je lepší? Nevybočovat z řady a dělat vtipné ale snadno zapomenutelné filmy nebo je něčím ozvláštnit? Musím uznat, že to "něco", mě zaujalo a patrně na tento snímek nezapomenu, ale zárověň mě to "něco" nutilo ony prázdné zbytečné scény přetáčet. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Necítim sa byť oklamaný lákavým plagátom, ocenil som vynaliezavosť tvorcov, utvrdil som sa v mojom slabšom vnímaní britského humoru, ale celkový dojem som mal znížený o neschopnosť identifikovať sa s hlavnou postavou a jeho problémami. Ani komentár to zásadným spôsobom nevylepšil. Preto iba tri hviezdičky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Občas sem se dobře bavil a občas nudil, ale jedno se tomu teda upřít nedá a to velká originalita a spousta skvělých nápadů, který z toho dělaj něco víc, krom toho se tady dá vidět opravdu kvantum nahých a skvěle tvarovaných ženských těl, to byla fakt paráda hehe.Ale stejně mě to jako film nikterak zvlášť nebralo, nicméně se mi to nějak postupem času rozleželo v hlavě a vlastně zjišťuju, že sem si to docela užil a v konečným účtování musim uznat, že se mi to líbilo ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se režisér přespříliš opájí svou schopností točit pěkné obrázky (vypadají skoro jako z korejských romancí) a zastavovat je. Lze taky moc dobře poznat, že jde o natáhnutí krátkometrážního filmečku do celovečerní stopáže. Jinak je Cashback milá malá, vizuálně lahůdková romantická komedie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Dívka, která je na plakátu k filmu, má při nakupování v supermarketu těsně před "zastavením času" nákupní vozík. Při "zastaveném čase" a jejím malování hlavním hrdinou má však v ruce nákupní košík. (dan.pacino)
  • Ve scéně, kdy se „nestydící Švédka“ sklání k malému Benovi (Sean Biggerstaff) pro své nohavičky, je v jednom záběru vidět několik pramínků blond vlasů. Když se ale narovná, má všechny vlasy v ručníku. (dan.pacino)
  • Vzhledem k omezenému rozpočtu jsou všechny triky ve scénách, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) pohybuje zastavený časem, vytvořeny pouze pomocí kamery, nehybných herců, provázků a skleněných desek. Výjimkou jsou záběry v závěru filmu, kdy hlavní postavy procházejí zastavenými sněhovými vločkami. Zde byla použita animace. (ynot)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno