Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $25,343Tržby Celosvetovo $2,268,488║ Rovnako ako po technickej tak aj po príbehovej stránke ide o prvotriednu prácu, kde mi možno trošku chýbali len nejaké viac odľahčené scény na slušné pobavenie(lebo dosť uletené postavy tam boli len možno nevyužili naplno ponúknutý potenciál) . Ináč sa jedná o jeden z filmom čo nesú zaujímavú myšlienku opierajúca sa v tápaní mysle po ťažkom rozchode z priateľkou. Taktiež pokiaľ ide o nahotu, tu je priam pre príjemné pokochanie vyplývajúce z príbehu, s pestrím doprovodným komentárom. /80%/ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tvůrce plakátu musí mít ze mne obrovskou radost, protože poster byl jediný důvod, proč jsem si Cashback pustil. Nečetl jsem obsah, komentáře, recenze a jen doufál, že nebudu zklamán. No nakonec vůbec nebyl, konečně někdo točí příběhy o mladých - pro mladé, které nejsou s fekálními výjevy. Má to šmrnc, vizuálně hezký a originální snímek člověka ze začátku vtáhne do insomnie mladého studenta, ale později se jede nahoru jako na horské dráze a příběh nabírá na vtipu a zábavnosti. Dva kolegové v práci jsou neskutečně komičtí a Emilia Fox je neskutečně hezká. Další dívčí osazenstvo si hlavě užijí pánove, aneb Švédky rulezz!! :)) ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nebýt nereálných scén se zastavováním času, po nichž následovaly hluchá místa, byl by to patrně další tuctový, trochu nudný, romantický film. Ale co je lepší? Nevybočovat z řady a dělat vtipné ale snadno zapomenutelné filmy nebo je něčím ozvláštnit? Musím uznat, že to "něco", mě zaujalo a patrně na tento snímek nezapomenu, ale zárověň mě to "něco" nutilo ony prázdné zbytečné scény přetáčet. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Vskutku zvláštní snímek kombinující několik žánrů, ve výsledku je však nejdominantnější romantika (což potvrzuje i lehce čitelný konec). Jde vlastně o takovou pohodovou vztahovku s velmi zajímavou formou (je jasné, že ta nahota měla především nalákat diváky, naštěstí je však v symbióze s uměleckou duší hlavního hrdiny, takže nevyznívá tak moc lacině, jak by se mohlo na první pohled zdát; jinak samozřejmě zpomalovačky nebo úplné zastavení času=výborná kamera, střih + hudba), občasným humorem (třeba porušení snad všech pravidel při volání bejvalce, no vlastně i ten fotbal, který šije do amerických přehnaně heroických sportovních filmů o bandě looserů, kteří se zvednou a zvítězí), trochou životního filozofování (něco pro zaměstnání divákova mozku) a samozřejmě láskou (pro naplnění představ romantických duší). Příjemné oddechovka za slabší 4*. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých snímků britské produkce. Opravdu originální námět. Skvělé, vtipné a příjemné herecké obsazení a opravdu nadupaný soundtrack. Obal DVD je opravdu zavádějící. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel všechno možný, jen ne to, že mě tento snímek tak mile překvapí. Stopáž je optimální, nenudil jsem se a až na pár trhlinek to je skvělý počin, kterému nechybí vtip, romantika, dramatičnost a to celé pod rouškou mysterióznosti. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy se „nestydící Švédka“ sklání k malému Benovi (Sean Biggerstaff) pro své nohavičky, je v jednom záběru vidět několik pramínků blond vlasů. Když se ale narovná, má všechny vlasy v ručníku. (dan.pacino)
  • Záběr, kdy Ben klesá na postel se natáčel celý jeden den. Plánované natáčení přitom trvalo dní 25. (HellFire)
  • Film obsahuje 18minutový krátký film stejného názvu v nezkrácené délce, který byl nominovaný na Oscara. (PogoJoe)

Reklama

Reklama