Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Bachy 

všechny recenze uživatele

No, poměrně jsem se těšil, ovšem výsledek je rozpačitý. V podstatě od poloviny filmu jsem čekal na konec. Už to přeci musí přijít, je to nějaké dlouhé...a nic. I 102 minut se může táhnout. Fajn atmosféra a pár vtipných momentů, ale většinu času takové podivně rozplizlé. A tyhle pocity jsem měl hlavně díky nesympatiím k hlavnímu hrdinovi. Moc hynul. Dejme tomu, že ke konci už jsem mu i fandil , ale ta sebelítost v začátcích mě téměř zabila. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek čekal na svoji příležitost na HDD opravdu dlouho. Výzva jeho zhlédnutí razantně uspíšila. Musím rozhodně pochválit velmi příjemný a vtipný začátek, po kterém bohužel následoval takový poměrně nezáživný další průběh. Nejvíce mě okouzlily všechny bezduché výplně. Kung fu skoro mistrem počínaje a fotbalovým kláním konče. Ta pomalu se táhnoucí romantická linie mě úplně na zadek neposadila. Já viděl pouze pár netradičních až uměleckých prvků v poměrně vágním příběhu. Nedám více než dvě malinké hvězdičky. Kromě několika příjemných fórků mě snímek výrazně, ba dokonce ani nevýrazně nenadchl. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky mat.ilda. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Zastavování času + nahota = malířství a nespavost jednoho kluka. Ještě jsem nezažila, že by byl někdo až tak extrémně poznamenán rozchodem, ale asi je to možné. Sice podle mě Sean Biggerstaff není příliš přitažlivý, ale to se dá přehlédnout. Oproti němu Emilia Fox je krásná a přirozená, což je velké plus. Děj je místy trochu nudný, ale převažují ty zábavnější chvilky. Určitě dokáže zaujmout. Rozhodně jsem nečekala nic jiného, než tento romantický happy end. Na začátku jsem si myslela, že to bude spíše film pro chlapi, kvůli té přehnané nahotě, ale postupem času jsem se utvrdila, že je to i pro ženské. Takže pohodový film. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Krásne no samoúčelné obrazy s nulovou dynamikou. Režisérova snaha každú chvíľu zastavovať zábery po chvíli stratí čaro a ostanú len pekné obrázky, pri ktorých si divák začne uvedomovať, že chýba silný príbeh. Záver je príjemný ako to už britských romantických komédií býva a keby prišiel o 30 minút skôr, zrejme by som film hodnotil lepšie. Ale na keby sa nehrá. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Scéna, kdy švédská chůva přechází nahá z koupelny do pokoje, je dle Seana Ellise inspirovaná vzpomínkami z jeho dětství. (Václavička)
  • Scéna, kdy Ben (Sean Biggerstaff) zjistí, že není sám, kdo je schopen ovládat čas, se vymyká svoji temnou atmosférou a je motivem, který ve filmu dál není nijak rozvedený. Sám Sean Ellis se s odstupem času vyjádřil v tom smyslu, že by ji do filmu asi nezařadil, kdyby ho natáčel znovu. (ynot)
  • Představitelka dospělé Natálie Janine-May Tinsley je skutečnou profesí striptérka. Autoři hledali ženu podobnou představitelce malé Natálie Nelly Lyster-Smith, která byla obsazena jako první. Režisér Sean Ellis uvedl, že to byl náročný úkol a bylo zapotřebí projít mnoho striptýzových barů. (Zdroj: LFŠ) (ynot)

Reklama

Reklama