Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy abych se přiznal moc nemusím, ale tady je to celé nějak zabalené do velmi příjemného humoru, který mi místy připomínal Clerks 2. Ale to asi nejvíce prostředím. Film táhnou hlavně ty drobnější postavičky v pozadí ať už se jedná o Kung fu borečka anebo o dvojici pošuků co se schovávají v regálech popřípadě prodávající kosmetiku ve tvaru pánského přirození. Šéf marketu je poctivý slizoun. Romantická část Bena a Sharon uteče jako voda. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film jsem půjčil kvůli plakátu, který je neuvěřitelně lákavý a obsah DVDčka taktéž. Naprosto fantasticky napsané charaktery postav, jež mě nejvíce pobavil "boss" supermarketu a zaujala krásná Emilia Fox. Ve filmu je mnoho silných scén, výborné fotbalové utkání apod. a je to také originálně pojatý romantický film hlavně co se vizuální stránky týče, myslím, že není nikdo, kdo by si nepřál zastavil čas v tom nejlepším okamžiku. Příjemný film, od kterého jsem nic nečekal a po zhlédnutí mohu vřele doporučit. Mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak... a není třeba říkat nic víc. Takovéhle konce zkrátka miluju. No ale popořadě. Začínáme rozchodem a jak už to tak bývá, kopačky dostává náš hrdina - obyčejný kluk, který má nějaké to nadání (zde kreslení), nějakou tu zajímavost (zde zvládne stopovat čas) a nějaký ten problém (zde nemůže spát). A teď co s tím...jasně, sežene si noční šichty v supermarketu, kde začne malovat nahá těla znehybněných žen. Cool. Samozřejmě se objeví i klasická -rebound- girl, nějaké ty komické odbočky (fotbal, párty, supermarket) nějaký ten cliffhanger (ale ne, viděla ho líbat se se svou ex-) a pak, jak jinak, nepostradatelný happyend. Proč tedy pět, když to už znám z tolika jiných filmů ? Protože Ben je strašnej sympaťák, tak nějak mi ten jeho život vůbec nepříjde cizí (koneckonců, jsem také sympaťák), jsou tu nahé ženy, hraje do toho pěkná hudba, je to vizuálně opojné a jsou tu nahé ženy. A pak ten konec. Dokonalost :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nebýt nereálných scén se zastavováním času, po nichž následovaly hluchá místa, byl by to patrně další tuctový, trochu nudný, romantický film. Ale co je lepší? Nevybočovat z řady a dělat vtipné ale snadno zapomenutelné filmy nebo je něčím ozvláštnit? Musím uznat, že to "něco", mě zaujalo a patrně na tento snímek nezapomenu, ale zárověň mě to "něco" nutilo ony prázdné zbytečné scény přetáčet. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Necítim sa byť oklamaný lákavým plagátom, ocenil som vynaliezavosť tvorcov, utvrdil som sa v mojom slabšom vnímaní britského humoru, ale celkový dojem som mal znížený o neschopnosť identifikovať sa s hlavnou postavou a jeho problémami. Ani komentár to zásadným spôsobom nevylepšil. Preto iba tri hviezdičky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Mezi zaměstnanci obchodního řetězce Sainsbury's se stal film velmi populární a režiséra snímku Seana Ellise u pokladen nadšeně zdravili, když viděli na platební kartě jeho jméno. (ynot)
  • Sean Ellis napsal scénář za sedm dní. Natáčet se začalo o šest týdnů později, kdy byli k dispozici všichni účastníci natáčení krátkometrážního snímku, který je základem filmu. (HellFire)

Reklama

Reklama