Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Fr 

všechny recenze uživatele

Tatínek nebyl kdysi takový. Kdysi byl králem. Silným a mocným. Ale jednou své království opustil…. Filmů na téma ,,špatný táta u kterého má práce přednost a dítě to míní změnit“ je hodně. Některý má pobavit, jiný rozbrečet a tenhle (?) má za úkol ,,proběhnout“. Moc vtipu nezažijeme. Také rozuzlení ve stylu - ,,vše co potřebuješ je láska“ - není nic světobornýho, ale i v životě by mohlo fungovat. Taková jednohubka apelující na rodinné hodnoty, která se dá spíchnout během chvilky. Úsměvné tak je pouze finále, ve kterém se velký kapitalista zamyslí a spíš než na zisky začne myslet na dobro svých zaměstnanců. To už nezní jako pohádka pro děti, ale pro dospělé. Jestli to není spíš sci-fi. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE NAPĚTÍ * ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že byl jednou kdysi jeden slavný komik, který válcoval v 80tých letech svět ve filmech jako Policajt z Beverly Hills, Záměna či Cesta do Ameriky, dokonce ukázal že zvládá i akční žánr ( Metro ) ukázal nám, že má i na Oscara, no a tohle všechno hodil za hlavu kvůli těmhle trapnejm sračkám, kde se pitvoří, culí, tancuje jak mentálek pod proudem a pomáhají mu v tom otravné dětičky, které bych přivázal na hranici a upálil. 0%. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci rodiných filmů poměrně standartní záležitost...zhruba do 1/3 mi to neskutečně lezlo na nervy,aby se pak film přes relativně slušnou i zábavnou střední část propracoval k očekávanému a povinnému ultra sladkému a šťastnému konci.Jako rodinná podívaná (kterou ocení spíš děti) na nedělní odpoledne to stačí,ovšem pravda je taková,že Murphy už stvořil lepší kousky...40% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ne, komedie tohle určitě není. Jedná se o příjemný rodinný snímek kde exceluje Eddie Murphy, který se tu svým herectvím nijak nevymyká. Těžko říci, jestli to měla být komedie, ale svým vyzněním snímek funguje. Roztomilost Eddieho filmové dcery je příznačná a jeden by mu ji i záviděl. I její imaginární přátele, kteří mu pomáhají předvídat obchody na akciovém trhu. Trochu fantaskní příběh, kde hlavní roli má především děcká fantazie. A ta je plná složitostí a kdo ho pochopí, může na tom i vydělat. Námět není originální a tak nepřekvapí, že otec je neustále v práci a vydělává peníze, což je mu za zlé, protože nemá čas na dceru a když si ten čas nachází i za cenu obětovaní své kariéry, je to špatně taky. I v tomto filmu vyznívá, že matka neví, co vlastně chce. Jedinečností snad je jen to, že rodiče jsou rozvedení a drží střídavou péči po jednom týdnu. Není to špatný film, ba naopak. Trochu vede i k zamyšlení. Když mají rodiče malé dítě, není to jen o tom, aby bylo o něj postaráno, ale jde i o jeho pochopení a podporu. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama