Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Jessica Parker v roli, za kterou byla nominovaná na Zlatý globus* a další zářivé hvězdy vládnou úžasné komedii nabité „břitkým humorem“ (Rolling Stone)! Základ rodiny je okouzlující romantický film, během kterého se nepřestanete smát! Věčně podrážděná a až příliš konzervativní ředitelka korporace Meredith Morton (Sarah Jessica Parker) je zvyklá na život na Manhattanu, ale teď musí důvěrně známé prostředí na chvíli opustit. Čeká jí návštěva u rodiny svého přítele Everetta Stona (Dermot Mulroney). Stoneovi jsou ale hodně svérázní lidé a najít společnou řeč s odměřenou cizinkou pro ně nebude snadné. K tomu, aby si Meredith získala jejich srdce, bude potřeba jeden nečekaný host, dvě překvapivá milostná vzplanutí a několik piv! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Drama nebo komedie? Rozjuchaná vánoční taškařice a naivní romantika nebo touha mluvit o vážnějších tématech? Silný kočkopes, který nerozvede nic z toho, co nabízí. Nejhorší bylo, když jsem až po hodině zjistil, že dva lidé, co sedí u stolu, jsou homosexuální partneři a nevěděl jsem, jestli to tvůrci jako nějak tajili a měl jsem být překvapen, nebo jednoduše zabydleli vánoční slezinu tolika postavami, že víc jak polovina z nich tam nemá co dělat. ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Celkově velice příjemný film, který na jednu stranu pobaví a na stranu druhou dojme. Komické scény, kdy ze sebe Meredith dělá rasistku a odpůrce gayů, jsou zábavné, ale občas Vám jí je i líto... Nikdy nezapomenu na scénu, kdy se všechno zvrtne a v celém domě to začne lítat ;D ... Vytknul bych snad jen ten absurdní konec. 75% ()

Reklama

Looser 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak strašné jak jsem očekával a to hlavně díky Jesice Parker, které tady (narozdíl od Failure to launch) role vyloženě sedla, Diane Keaton a Dermontovi, který si jako obvykle zahrál fešáka. I když je film velmi lehce předvídatelný a i zde najdeme pár oslích můstků, pořád se jedná lehký nadprůměr dnešní holywoodské produkce. Film má velmi příjemnou domácí atmosféru, která je doslova cítit z obrazovky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vzít si na oslavu rodinných Vánoc snoubenku nebo snoubence, to vždycky přináší řadu komplikací v čele s totálním ztrapněním, které může všemu nasadit korunu. Ale, když všechno přežijete, budete o vaší vánoční oslavě mluvit s humorem a budete ji přidávat k dobru na nejrůznějších večírcích. Líbil se mi Luke Wilson, to byl pohodář a na nic si nehrál a nepřetvařoval se. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ultimatívne "feel-bad-movie", jedna z najhorších vianočných komédií i drám a tak zle napísaný film, že ostáva rozum stáť. Bez hlbších spoilerov možno povedať, že vyústenie a zvraty v závere sú také debilné, až sú choré - ako toto niekto mohol myslieť vážne a dostať na to prachy a tých hercov, jednoducho nemám slov... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Fotografie mladé těhotné Sybil (Diane Keaton), kterou dává Meredith (Sarah Jessica Parker) dalším členům rodiny, je skutečná fotografie mladé Diane Keaton. Ta však nikdy těhotná nebyla, a proto byla tato fotografie digitálně upravena. (jezurka42)
  • Luke Wilson si při natáčení zlomil zub a zeptal se proto své kolegyně Diane Keaton, jestli by mu nedoporučila nějakého dobrého zubaře. Keaton mu tedy dala telefonní číslo. Když na něj poté Wilson zavolal, zjistil, že se jedná o psychologa. (jezurka42)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama