Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Jamal 

všechny recenze uživatele

No já věděl proč na to nejít do kina, ale pak jsem si film pořídil a litoval jsem ještě více. Stále nemůžu přijít na chuť Vaughnovi, Jennifer moje exzlatíčko ( jistě jste si všimli, že trošku zhubla ), také nepředvedla nic extrémně úžasného. Alespoň příběh, který trošku naráží na pravdu v tom, že i když to ve vztahu 100% neklape, nemáme se pokoušet chtít po druhém něco, co stejně nejde už jen tak změnit, a pokavad si ho chceme udržet, tak máme raději snášet útrapy, které nám vztah s ním nebo s ní přinášejí, jestliže si myslíme, že útrapy bez něj budou ještě mnohem větší. .... no nějak jsem se do toho zamotal, každopádně oceňuji konec, který není jak ve většině jiných filmech. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem úplně něco jiného a musím říct, že jako celek se mi to prostě nelíbilo a minimálně tam chybělo alespoň něco, aby byl důvod se na to podívat znova nebo alespoň nějaké scény k zapamatování. Pravdou však je, že film v mnoha místech opravdu působí reálně "ze života"... To ale (i přes docela dobré herecké duo) stačí pouze na průměrný film, na který rychle zapomenete... Škoda, čekal jsem alespoň o trochu víc... ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Rozpačitě vtipné (NENÍ to komedie... tak proč jen Vaughn tak usilovně hláškuje?) a v závěru neuspokojivé. Na spoustě míst ale dokonale výstižné v otázce vztahů a partnerského soužití. Paradoxně hlavně myšlenkou v pozadí, nikoliv do puntíku trefným zpracováním. Film, o kterém se mnohem lépe přemýšlí než se na něj kouká. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Presná filmová kópia reality partnerského spolužitia, v ktorej muži potrebujú svoju pohodičku, bezstarostnosť, napr. priestor na gulečník a ženy vyleštený byt a dokonalý vzťah, v ktorom všetko ideálne funguje, pretože partner vie čítať všetky myšlienky.... Scenár dynamický po konverzačnej línii, za ktorou dejová zaostáva... ale veď to predsa nebol zámer filmu ohúriť dejovou akčnosťou a zvratmi...Film je prostý, jednoduchý a hlavne realistický až hrôza, až na tú poslednú príšernú ideu, aké sú ženské povrchné a nevedia, čo vlastne chcú!!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Od pradávna je známo, že komedie je komedii proto, že má "šťastný" konec... A tohle... Tohle končí opravdu nechutně, že jsem tři minuty cítil opravdu divné rozpoložení a to je právě to, co u filmů nenávidím, abych se po nich cítil divně. O tom to přeci není. ___ Vtipu se dočkáme sice často, ale většina z nich vůbec zábavná není. Ok, zpěvu bratra Brooke jsem se sice zasmál, ale jinak... ___ Jenn Aniston je opravdu bohyně, je krásná, inteligentní a vyhovuje mi i jako herečka. Takovou ženskou bych vážně bral všemi třiceti :-) Do života ideální, i guess... _ No ale i přesto pouze dvě hvězdičky, jedna za Vince a druhá za Jenn. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama