Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Autopsy se po celou dobu tváří jako klasický slasher,kdy si banda mladejch zapaří,má nehodu,dostanou se do staré nemocnice a tam jsou postupně vybíjeni.Nic moc originálního,nic moc nápaditého,spád děje průměrný,herci sice ne moc výrazní,ale zato docela sympatičtí,záporáci velmi tradiční,atmosféra spíše žádná,s napětím už je to lepší,ale nehty u prstů by si asi člověk také neukousal.Závěr též okoukaný,ale vůbec ne zpackaný,prostě by to byl za této situace průměrný horor,bez vyšších ambicí,ale který pobaví a nenudí.Ovšem v celém tomto svém výčtu jsem nezmínil jednu velmi zásadní věc,která alespoň u mě vytáhla hodnocení pro Autopsy na maximum.Skutečně otevřená a nekompromisní brutalita.Taková jatka se zkrátka musejí počítat,zvlášť když jsou opravdu hodně otevřeně natočené a především co se týká efektů,tak jsou na maximální úrovni.Jistě že tu při všech těch řezničinách logika a reálnost dostávají pořádně na frak,ale co na tom,když je to vážně natočené tak dobře a krvavě.Autopsy je zkrátka tradiční slasher,který je ale navíc obdařen obrovskou dávkou otevřené brutality(např. scéna s hasícím přístrojem je jednou z těch doslova ultimátních!!!),což z něj dělá daleko více než jen zábavnou vyvražďovačku. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

A to nízký hodnocení je tu jako proč? Jasně, občas se to musí brat s nadhledem - ten film neví, jak by se měl tvářit, ale jinak je to pecka. Je to napínavý, člověk se u toho lekne (a to se mi už moc často nestává) a dokonce je to i zábavný. Hlavní důvod, proč jsem se na to podival byl Robert Patrick (nám všem známý jako legendární T-1000) a Jenette Goldstein (nám všem jistě známa jako legendární Vasquezová). No, ani jeden z nich nezklamal. Jasně, od začátku všichni víme, jak to dopadne a některý scény už sou trošičku přehnaný, ale ptám se znova. Ten film má nízký hodnocení jako proč? ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár mladých ľudí sa vracia zo zábavy a majú autonehodu pri ktorej niekoho zrazia a zachviľu príde sanitka a odvezie ich do neďalekej nemocnice.Potom začnú tie vážne problémy.Sychravé počasie,skoro opustená nemocnica a tajomné chodby vedia nabudiť tú správnu temno strašidelnú atmosféru.Ale príbeh je jedna totálne jednotvárna a predvídateľná zaležitosť.Takýchto filmov je už pár na svete a aj lepších.Spracovanie bolo zo zúfalých pokusov vytvoriť niečo výnimočné ale nestalo sa tak.Krváčik to bol riadny ale škoda že bez náznaku aspoň trocha originalita.Tu všetko išlo na úkor krvi a nechutnostiam.Zhrniem to taký sprostučko naivný krvavý horor.A scéna kde mal zavesené vnútornosti bola totálne j...á áno mal súvis s dejom ale aj ten bol stupidný. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Pěkná vyvražďovačka z prostředí nemocnice, což je jedna z mých nejoblíbenějších hororových lokací od dob, kdy jsem hrál na playstationu hru Silent Hill. Robert LaSardo opět stejně jako v hororu Parlor působí jako strašně fajn chlápek, který s vámi prohodí pár frází o tom, jak se máte a pokračuje dál a krají mrtvoly na kousky. Pár pěkných gore scén, hlavně ta s orgány, které působily jak ozdoba na krvavé Vánoce. Robert Patrick v roli doktora naprosto nezajímavý a jediná role záporáka, která mu opravdu sedla byla v Terminátorovi 2, ale to už je hodně dávno. Celkově nic extra, pořád se běhá sem a tam a i když myslím, že mapu budovy museli přeživší umět nakreslit snad i po slepu, tak se zdá, že stále nevěděli kam běhají. Scéna s policistou zase za všechny prachy, ale je fakt, že výměna nechápavých pohledů ve chvíli, kdy se LaSardo objeví s nasekanými končetinami byla opravdu luxusní. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama