Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se prosím nelekněte, fakt se to zlepší... Pro mě bohužel, když jsem s tím začal být naprosto spokojen, následovala pořádně dlouhá série nelogických a nereálných věcí. Je jedna věc, že v hororu je úplná pohoda na 2 rány sekáčkem přijít o ruku, ale je úplně něco jiného, když se dlaň válí na zemi v kaluži krve a ruka je useknutá u ramena. Škoda, jelikož to vypadalo úžasně, jakmile se tam něco začalo dít. Krátký a stručný úvod, šokující neohrané scény a skvělá zábava, tedy přesně to, co pomalu ale jistě začínají novodobé horory postrádat. Nebýt té velice slabé části v závěru, hodnocení by se jistě vyhouplo výš. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Tak takýto horor sa len tak nevidí! Tvorcovia každú chvíľu prekračujú hranice logiky až to všetko pôsobí ako fantasy horor zo série Hellraiser. Za všetko scéna žijúceho pacienta s rozrezaným hrudným košom a jeho vnútornosťami rozvešanými pod stropom miestnosti. Že sa tvorcovia neboja ukázať niečo drsnejšie je zrejmé zo scény s hasiacim prístrojom a la IRREVERSIBLE (kto videl, tak vie čo mám na mysli) ale jednoznačne najlepšia je scéna s policajtom, tie pohľady nemajú chybu. Napriek WTF momentom (pripravte sa na vypadávajúce vnútornosti z chodiaceho pacienta alebo zdravotnú prehliadku pacienta bez mozgu) AUTOPSY ubieha veľmi svižne, rovnako atmosféra nemocnice so šialeným personálom pod vedením Roberta Patricka je výborná a našťastie to nevyzerá ako amatérsky počin. Zabavte sa ;-). ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Jessica Lowndes v hlavnej roli tu behá s prevŕtanou lebkou a ogrcaným dekoltom a Autopsy vyznieva ako nekonečný sled citácií zo známych "osemdesiatkových" krvákov. Adam Gierasch čerpá inšpiráciu od Rosso Sangue cez Re-Animátora až k Mŕtvej jame... Moje hodnotenie bolo spočiatku na nule, ale postupne som predsa zmenil názor, nielen pretože film dokázal pritlačiť na pílu, ale najmä kvôli istému výtvarnému cíteniu, ktorými tie bizarné a krvavé obrazy disponovali. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle zveřejněného obsahu zde soudím, že jsem viděl jiný film. Na začátku se parta mladých lidí baví na večírku, pak sedají do auta, zatmění a vidíme havárii jejich auta. Nikomu se vcelku nic vážného nestalo, ale pod koly leží člověk v nemocničním oděvu. Vzápětí se objevuje moderní sanitka hledající pacinta, kterého poté odváží společně s osádkou havarovaného vozidla. Divák rychle vytuší (na rozdíl od mlaďochů), že s nemocnicí nebude vše vpořádku...:,,Kdo ti řekl, že nás tady léčí?" Pravda, téma - uzavřená nemocnice a v ní několik obětí odsouzených k děsivé smrti - moc nápadů nepřináší. Bohužel, atmosféra se nekoná (adrenalin mně stoupl jen při scéně ubití bombou)a strašení nahrazují očekávané lekačky. Kamera mizerná, hudba průměrná. Nejlepší tak jsou gore efekty (mohlo jich být více s větším odvazem), zavěšené vnitřnosti a srdce (připomněl jsem si Celu) a příjemná bizarnost v závěru. Robert Terminátor Patrick svojí přítomností potěšil, i když příliš nehrál. Jeho kamenná tvář vystřídala dvě grimasy, čímž předčil i A.Schwarzeneggera, který blahé paměti zvládl tři. Ani poděkování D.Argentovi a T.Hooperovi filmu nepomohlo. Hezký průměr, co zanedlouho zapomenete... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama