Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Aquarius 

všechny recenze uživatele

V podstate tuctový horor, ale dosť sa tam mlátia ženy, čo mám rád, a niektoré pasáže boli... no čo vám budem hovoriť :-) Hlavná hrdinka je zajatá, pripútaná na lôžku, doktor jej chce za zvukov opery vyvŕtať dieru do hlavy, no lacný ručný vrták je moc tupý a cez lebku neprerazí. Odíde pohladať elektrickú vrtačku a hrdinka zostane s úchylákom Michaelom Bowenom. Ten sa jej začne prstom vrtať v diere v hlave, potom prst oblíže. Dá jej facku, udrie ju do hlavy päsťou, naleje jej na rane nejakú chemikáliu a začne to syčať. Rozbije jej o tvár fľašku kde bola chemikália. Dá jej ruku na ústa a začne ju mlátiť do brucha, ona sa dovracia, okrem iného aj na jeho ruku. On vezme pílku ale jej sa podarí jednu ruku dostať z pút, zapichne mu nožnice do hrude, vyslobodí sa a rozmašíruje mu hlavu hasiacim prístrojom v štýle Irreversible. Proste krásny vývoj udalostí! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

|24.4. 2010 - 01:09| Tak tohle byl náářez !!! Naprosto výborná atmosféra, litry krve a kila lidských vnitřností a snad první HOROR u kterého jsem se lekal každou chvíly !! Nemocniční prostředí suprové, výborní herci a opravdu lahůdkové ty dvě slečinky. K tomuto Hororu nemám co vytknout, snad jen tu jedinou scénu (s tím mobilem), ale to je opravdu snad jediná "drobnost ". AUTOPSY hodnotím, jako jeden z nejlepších Hororů, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelně nízko hodnocené. Jediné co se tu dá kritizovat jsou herecké výkony a lehce nesmyslný příběh. No jelikož je to nízkorozpočtový horor, mělo by se hledět hlavně na gore a to je tu jedno z nejlepších, které se dá vůbec sehnat. Kompletní vyndání orgánů a zbavování otisků torza těla je lahůdka pro oči gore maniaka, jakým jsem třeba já. Příběh je však přitažený za vlasy, po autonehodě najednou všichni ztratí signál, přijede stará sanitka a z té vylezou ,,doktoři" se vzhledem masových zabijáků, kteří naloží ,,přizabitého" nešťastníka způsobem, že ho skoro dorazí, ale partě kamarádů na tom nepřijde nic divného. V nemocnici jim také přišlo v pořádku, když nikde nebyli ,,žádní" pacienti ani personál. O tom kdo přežije není třeba diskutovat, to je jasné hned na začátku. Pozitivní je rozhodně casting záporáků, Michael Bowen a Robert LaSardo se zhostili svých rolí opravdu přesvědčivě a navíc jsem se tu dvakrát lekl, což se mi nestává často. Pozitiva tak jasně převyšují negativa a když vezmu v potaz skvělé gore a místní podhodnocenost, nemůžu jinak, než plným počtem. ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se spálím 2x za večer nejdřív britská chalupa a těd tohle, co to jako mělo být? Už dlouho jsem neviděl film, ve kterém bych postrádal atmosféru, náznak napětí a viděl takových absurdností a hlavně se nezajímal, jak to celé skončí. Jediné co bych pochválil je Jessica Lowndes a scéna s vozíčkem plným lidských noh, ta mě pobavila. Slabší 2*. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama