Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Název akorát pro mne...Konec mé fantazie....Final Fantasy jsem viděl poprvé, ale bojím se, že asi naposled...Sice na druhou stranu smekám klobouk před zvláštní animační technikou kamery, ale já jsem se totiž vůbec nemohl jaksi dostat do toho příběhu...Ač jsem se snažil jak jsem mohl...To bude asi tím, že jsem hru nikdy nehrál a neviděl před tím jiný díl...Tak jsem jenom koukal a kochal jsem se soudtrackem... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Věnováno všem, kteří kdysi milovali svět. Film nevyšel v Českém dabingu a výrobce titulků Pejin@lumini je věnuje všem příznivcům Final fantasy. Příběh začíná o 498 let dříve. CITÁT - Proud života - proud, který vládne životu na všech planetách....... Hned úvodní honička na motorkách ve 3 minutě je hodně nepřirozená. Co by divák nestrávil v hraném filmu, to nahradí kresba. Honička je nepřirozená a těžko uvěřitelná. Hudba byla chvilkama velmi povedená, jen hra na klavír byla příšerná a rušivá. Střih je také přehnaný. Proč musí být v kresleném filmu takové množství zmateného střihu? CITÁT - Fakt jen samý bla, bla, bla........ ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov bombastickej sci-fi estetiky (ku ktorým sa radím) a dravej anime akcie (tam už je to u mňa diskutabilnejšie) absolútne úchvatný zážitok. Nie som hráč, takže som sa asi polhodinu urputne snažil zorientovať v deji a zachytiť aspoň náznaky košatého, epického backgroundu FF - a potom som sa na to jednoducho vykašľal a naplno si užíval pohľad na ultranadupaného borca, ktorý na svojej bombovej futuristickej motorke, z ktorej sa frajersky vysúvajú držiaky na parádne obrovské (fakt OBROVSKÉ!) meče, jazdí úžasnými scenériami postkatastrofického sveta a v dych vyrážajúcich, výborne "zrežírovaných", brilantne "nasnímaných" a špičkovo animovaných akčných sekvenciách sa mláti s inými nadupanými borcami s veľkými mečmi (a veľkými búchačkami) a orginálne dizajnovanými monštrami. Pre priaznivcov anime a počítačových hráčov povinnosť. Súboj s lietajúcim netvorom v kulisách zničeného mesta je väčší náhul ako záver Transformers. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Co se technické stránky týče je to brilantní podívaná. Ale příběh mě nijak neoslovil. Asi proto, že se mi do něj celou dobu nedařilo proniknout. Druhá polovina filmu je naštěstí soustavná řežba, takže se divák ani moc nestihne nudit. Myslím, že je tp určeno spíš pro fanoušky herní série. Stařší film Final Fantasy se mi líbil mnohem víc.Ani nevím co by mohly mít tyto dva filmy, krom názvu, společného. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, kterou film začíná, je stejná jako ta z konce příběhu počítačové hry „Final Fantasy VII“. (akisha)
  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)

Reklama

Reklama