Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

HAL 

všechny recenze uživatele

Příběh byl pro mě, jakožto člověka který nehrál ani jednu Final Fantasy hru, sice napoprvé docela zmatený, ale faktem je že o něj vůbec nejde. Hlavní jsou tady skvělé akční scény zabírající takřka celý film a úchvatné vizuální zpracování, které překonává všechno co jsem kdy v počítačové animaci viděl. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Krásný a poutavý sci-fi fantasy příběh prezentovaný v neméně krásné renderované grafice, z jejíž detailnosti a propracovanosti až oči přecházejí. Film jsem před chvílí dokoukal a jsem z něho naprosto na větvi. Těžko hledám jiná slova k zhodnocení než samé superlativy. Možná mohla partička zajímavých přátel Clouda dostat více prostoru a neobjevit se po boku hlavního reka jen tak zničehonic. Ale to je jen takový malinký, nepodstatný nedostatek, jenž v té vizuální smršti snadno zapadne. Když k brilantnímu grafickému zpracování přičtete výbornou hudbu, zajímavý příběh, efektní a frenetické souboje, sympatické hrdiny (děvčata vypadají skvostně) a schopné zloduchy, vyjde vám ten nejlepší renderovaný film pod sluncem. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj dojem jest neznalostí hry ovlivněn. Obrazově krásné, hudebně ucházející, jenomže to nic nemění na mé frustraci a nepochopení toho "všeho". "Na co se to, proboha, koukám?" říkal jsem si už od začátku a znuděn (a také zničen, uspán a špatně naladěn) se ani nedodíval do konce, načež jsem si musel spravit náladu něčím mnohem stravitelnějším... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Už Final Fantasy: The Spirits Within mě dostal. Tenhle film se mi líbil, i přestože jsem občas nechápal o co jde, co se děje a chvílemi jsem se ztrácel v příběhu, ale vůbec mi to nevadilo, abych si to nevychutnal plnými doušky, zvláště audiovizuální zpracování. Usoudil jsem totiž, že snímek je určen skalním fanouškům této herní série, kterou jsem nikdy nehrál.protože jsem nikdy nehrál žádný díl téhle herní série. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

FF: Esencia života ukázala, že ide natočiť aj iný 3D film ako komediálne rozprávkové príbehy. Zlyhal však na scenári. Jeho mladší brat je však na tom zo všetkých hľadísk omnoho lepšie. Je tu typicky japonsky polopochopiteľný príbeh, charizmatické postavy a úžasná vizuálna stránka. Tvorcovia sa skutočne vyhrali a chce sa mi zakričať "viac takýchto filmov". Wachovski Bros musia závidieť ako sa dajú natočiť akčné scény a motorkové naháňačky. Celý film je totiž akousi digitálnou postkatastrofickou fantasy ukážkou toho, ktorým smerom sa mohol Matrix uberať. Hru som nikdy nebral, ale ten vizuál ma tak prevalcoval, že musím dať 10/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Jako vyzvánění mobilu, které zazní při souboji Tify a Loze v kostele, je použita hudba, která hrála v původni hře po každé vyhrané bitvě. (Raztubyl)
  • Kvůli problémům společnosti a následného nedostatku času nebyla vytvořena klasická kreslená předloha, ale pouze slovní předloha. Aby zrychlili práci, tak dokonce vynechali u některých scén snimání pohybů postav a zbytek byl vytvořen pouze ručně na počítači. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama