Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Terva 

všechny recenze uživatele

Věnováno všem, kteří kdysi milovali svět. Film nevyšel v Českém dabingu a výrobce titulků Pejin@lumini je věnuje všem příznivcům Final fantasy. Příběh začíná o 498 let dříve. CITÁT - Proud života - proud, který vládne životu na všech planetách....... Hned úvodní honička na motorkách ve 3 minutě je hodně nepřirozená. Co by divák nestrávil v hraném filmu, to nahradí kresba. Honička je nepřirozená a těžko uvěřitelná. Hudba byla chvilkama velmi povedená, jen hra na klavír byla příšerná a rušivá. Střih je také přehnaný. Proč musí být v kresleném filmu takové množství zmateného střihu? CITÁT - Fakt jen samý bla, bla, bla........ ()

prome 

všechny recenze uživatele

Už Final Fantasy: The Spirits Within mě dostal. Tenhle film se mi líbil, i přestože jsem občas nechápal o co jde, co se děje a chvílemi jsem se ztrácel v příběhu, ale vůbec mi to nevadilo, abych si to nevychutnal plnými doušky, zvláště audiovizuální zpracování. Usoudil jsem totiž, že snímek je určen skalním fanouškům této herní série, kterou jsem nikdy nehrál.protože jsem nikdy nehrál žádný díl téhle herní série. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Square Soft nás svojim brilantnými renderovanými animáciami ohúroval snáď už od roku 1997, kedy vznikla práve revolučná videohra FF7 - a od tej doby sú takmer stále rovnaké. To, čo výborne pasuje do videohry ako intro, či cut-scene, pôsobí na plátne trošku toporne, odtažito a... zastarale. Schválne si film posuňte na nejakú pomalú dialógovú scénu, a sledujte pohyby postáv, výrazy ich tváre, vyblednuté pozadia... rovnaké technické spracovanie som videl už pred siedmymi rokmi vo FF8! To, čo ale film zachraňuje (a vyzdvihuje do výšín) je orgazmická akcia so zbesilým strihom, ultrarýchlym nalietavaním kamier, ohromujúcimi efektami, choreografiou súbojov, podporená výborným technickým dizajnom FF sveta. Sekvencia útoku obrovského draka na centrum postapokalyptického mesta, pri ktorom sa zdemoluje hádam každá budova v okruhu piatich kilometrov, proste nemá chybu. Hudba Nobua Uematsa je síce výborne napísaná, keďže je ale takmer výhradne vytvorená na syntetizátoroch, postráda majestátnosť a veľkoleposť. Takže zhnutie - pre potreby videotrhu výborná vecička, do kina by som na to ale nešiel. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

wow! ... přiznám se : už za staré éry PlayStation One, jsem byl notorický hráč (hlavně Colin McRae, Medal of Honor, ale trochu i FFVII apod.) .. a hlavně .. u většiny dalších herních titulů velký a nadšený fanoušek úvodních, doplňkových a závěrečných (podle mě tak moc zajímavých .. úplně nádherných a úplně kouzelných) videí a filmových sekvencí v těchto různých zajímavých hrách .. později to samé samozřejmě i na PC .. jimi na věčné časy jsem naprosto lapen a okouzlen .. a tady je z toho dokonce celovečerní film (!!!) … moc krásné a upřímné hodnocení má : _ Jossie _ … ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak sem prave skouknul tenhle "film" a dostal sem naprosto mega davku nudy, takle sem se u filmu uz pekne dlouho nenudil. Ze zacatku to vse vypada v klidu, nejaky to shrnuti udalosti, aby byl clovek krapet v obrazu, jenze behem deseti minut uz jsem byl absolutne v prdeli. Nejen, ze jsem se neskutecne nudil a chtelo se mi spat, ale absolutne sem nechapal, kdo je kdo nebo o co jim de a do toho tu vsichni neustale jen kecali trapny dialogy. A to se delo hodinu. Pak se nastesti zaclo bojovat, kde najednou odnikud prilitlo dalsich cca deset postav, aby to dej jeste vic zamotalo a zacli se rubat. Souboje jsou udelany hezky, akorat jsou dost neprehledny. Verim, ze ti, co hrali hry, si to asi uzijou, ale ja takle jen znudene 90 minut koukal na hopsajici panacky. Navic mi prislo, ze ty sceny na sebe ani nenavazujou, jakoby nekdo vytipal animovany vsuvky ze hry a spojil to do jednoho filmu. Puvodne sem chtel dat odpad, ale nakonec sem se rozhod pro 2*, za slusnou animaci a pekny souboje a za povedenou hudbu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)
  • Fanoušci "odsuzovali" tvůrce za to, že ve fimu se neukázal ani jeden Chocobo nebo Moogle, kteří jsou téměř vizitkou celé série „Final Fantasy“. (Mayki)
  • Tvůrci snímku neměli žádné předchozí zkušenosti s natáčením filmů, pouze s tvorbou herních animací. (Raztubyl)

Reklama

Reklama