Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

kinej 

všechny recenze uživatele

Co se technické stránky týče je to brilantní podívaná. Ale příběh mě nijak neoslovil. Asi proto, že se mi do něj celou dobu nedařilo proniknout. Druhá polovina filmu je naštěstí soustavná řežba, takže se divák ani moc nestihne nudit. Myslím, že je tp určeno spíš pro fanoušky herní série. Stařší film Final Fantasy se mi líbil mnohem víc.Ani nevím co by mohly mít tyto dva filmy, krom názvu, společného. ()

mandes 

všechny recenze uživatele

final fantazy 8 som celú prešiel (zabralo mi to dva mesiace školských prázdnin a pri záverečnom šéfovy som od zlosti rozbyl playstation ) ale FF7 som nikdy nehral a peto mi dej,chovanie a motivácie postáv nedávajú žiadný zmysel .celý film mi prišiel ako zostrih či zopakovanie najdôležitejších častí hry.takže po dejovéj stránke to vôbec nehodnotím,ale každy velmi dobre vie prečo sa na toto oplatí pozrieť. to je vyzuálná stránka +atmosféra+ perfektné akčné scénky+ ktoré sú dotiahnuté do dokonalosti.okrem toho hlavný hrdina má takú charyzmu že strčí do vačku Michaela Scofielda aj z Bruceom Willisom ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná animace, ale vadil mi děj, který mě jako nepařmena absolutně neoslovil. Druhá polovina filmu je prakticky jeden velký souboj, ale mně už bylo jedno kdo proti komu a proč. Slabé tři hvězdičky. P.S. Na IMDB se píše: "The creators of the film had no prior knowledge of how to make a movie, so it was based on their knowledge of in-game movies." Jak výstižné. ()

Seifer 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal a nemám slov. Pro FFF absolutní povinnost. Ostatní se budou v ději určitě ztrácet, ale minimálně vizuální stránka je nepopsatelná. Pro někoho mohou být souboje nepřehledné, vše se odehrává neskutečně rychle, ale přesně takhle mi to sedí. Souboj s Bahamutem je pastva pro oči, nehledě na to, že při pohledu na Bahamuta zaplesá srdce každému fandovi FF. Hudba je kapitola sama pro sebe, Nobuo Ueematsu je jako vždy geniální, One Winged Angel, i když pozměněná, je prostě úžasná. Neberte mě moc vážně, ale v tomto případě nemohu být kritický. Už se těším, až to uvidím znovu. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Teno film rozdeluje ludi na dva tabory.Prvim sa bude pacit pretoze skvelo vizera a je plny uzasnej akcie a do druhej skupiny patri ludia co hrali hru Final Fantasy 7 a do tej skupiny patrim aj ja. Bola to uzasna hra zalozena na rozvetvenom pribehu o boji a o priatelstve a kazdemu kto hru dohral bolo urcite luto ze musel odist z tohto milovaneho sveta. Sok bol ked do svetu vysla sprava ze bude pokracovanie ale nebude to hra ale film. To vsak nic nemeni na tom ze je to dalsi pribeh a dalsie stretnutie s nasimi hrdinami. A co teda film priniesol mne? Krasne vykresleny charakter hlavneho hrdiny ktory hlada odpustenie a odvahu znova zobrat mec a chranit svojich blizkych. A ked sa mu to nakoniec podari, obdari divakov-hracou jednou vecou co by od Clouda urcite necakali. A tou vecou je usmev na jeho tvari. Kto nehral hru tento okamih nemoze docenit. K vizualne stranke sa netreba vyjadrovat. Je to najlepsie co na poli pocitacovej animacie mozete vidiet. Takze velke dik SQUARE-ENIX! 10/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)
  • V roce 2006 se prodalo rekordních 2,4 milionů kopií po celém světě. (Ignus.cz)
  • Ve filmu se objevuje sirotek jménem Denzel, o kterého se starají hlavní hrdinové hry Tifa a Cloud. Ani v jedné části pvodního filmu z roku 2005 však nebylo řečeno, jak se k nim dostal. Když byl film v roce 2009 uveden na Blu-ray, byla k filmu přidány krom nových scén také Denzelova vzpomínka na jeho nalezení a krátký snímek On the Way to a Smile-Episode: Denzel (2009), kde Denzel vzpomíná na svůj předchozí život od smrti rodičů až po jeho nalezení u kostela. (Mayki)

Reklama

Reklama