Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna z nejnářezovějších fantasy akcí vůbec ve formě více a méně nadupaných cutscén, které žel mně jako absolutnímu neznalci série dějově neřekly vůbec nic.. A co? Mně k radosti tajemná postapo atmosféra, zajimavé (čti cool v horším případě, charismatické v lepším) postavy a hlavně ta úžasně natočená a neskutečně eye-candy akce říznutá nějakou tou pro japonce typickou filozofií stačí.. Proč to nemá pokračování? ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Člověk ani nemusí být fanda série Final Fantasy aby ho tento film totálně pohltil svým příběhem, atmosférou, prostředím a opravdu originálními postavami. Říka se, že neznalost neomlouvá, škoda, že jsem neměl možnost hrát sérii FF abych mohl lépe poznat postavy, pokud kupovat konzoli, tak FF je nejpádnější důvod. Film se nese opravdu v bombastickém tempu, hlavně akce, ta je tak OBROVSKÁ, ELEGANTNÍ, DECHBEROUCÍ, sledoval jsem opravdu se zatajeným dechem. To není jediná věc, kterou tento film oplývá. Na řadu přichází zajímavý a strhující děj, který mě nenechal chladným ani na okamžik. Ale to ještě nestačilo, výčet nekončí, jak už to bývá, takové filmy přichází ještě se strhujícím hudebním doprovodem, který hlučně a účelně dotváří atmosféru, Advent Children není vyjímkou. Metalová muzika střídána s jemným hudebním doprovodem. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov bombastickej sci-fi estetiky (ku ktorým sa radím) a dravej anime akcie (tam už je to u mňa diskutabilnejšie) absolútne úchvatný zážitok. Nie som hráč, takže som sa asi polhodinu urputne snažil zorientovať v deji a zachytiť aspoň náznaky košatého, epického backgroundu FF - a potom som sa na to jednoducho vykašľal a naplno si užíval pohľad na ultranadupaného borca, ktorý na svojej bombovej futuristickej motorke, z ktorej sa frajersky vysúvajú držiaky na parádne obrovské (fakt OBROVSKÉ!) meče, jazdí úžasnými scenériami postkatastrofického sveta a v dych vyrážajúcich, výborne "zrežírovaných", brilantne "nasnímaných" a špičkovo animovaných akčných sekvenciách sa mláti s inými nadupanými borcami s veľkými mečmi (a veľkými búchačkami) a orginálne dizajnovanými monštrami. Pre priaznivcov anime a počítačových hráčov povinnosť. Súboj s lietajúcim netvorom v kulisách zničeného mesta je väčší náhul ako záver Transformers. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Příběh byl pro mě, jakožto člověka který nehrál ani jednu Final Fantasy hru, sice napoprvé docela zmatený, ale faktem je že o něj vůbec nejde. Hlavní jsou tady skvělé akční scény zabírající takřka celý film a úchvatné vizuální zpracování, které překonává všechno co jsem kdy v počítačové animaci viděl. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Můj dojem jest neznalostí hry ovlivněn. Obrazově krásné, hudebně ucházející, jenomže to nic nemění na mé frustraci a nepochopení toho "všeho". "Na co se to, proboha, koukám?" říkal jsem si už od začátku a znuděn (a také zničen, uspán a špatně naladěn) se ani nedodíval do konce, načež jsem si musel spravit náladu něčím mnohem stravitelnějším... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Jako vyzvánění mobilu, které zazní při souboji Tify a Loze v kostele, je použita hudba, která hrála v původni hře po každé vyhrané bitvě. (Raztubyl)
  • Každá zbraň ve filmu má své jméno. Kadaj používa dvojitou katanu Souba, Yazoo pistoli Velvet Nightmare, Loz má na zápěstí zbraň jménem Dual Hound. Sephirothova katana se nazývá Masamune, Vincentův tříhlavňový revolver Cerberus podle řecké legendy o tříhlavém psovi a Cloudův meč First Tsurugi. Jeho původní slavný Buster Sword, který kdysi dostal od Zacka, je ve filmu vidět zabodnutý do země jako památník na místě, kde byl Zack zavražděn. (Raztubyl)

Reklama

Reklama