Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hrála jsem skoro rok v kuse Final Fantasy VII, ikdyž nějaký pátek už to bude....Přesto mě film absolutně neoslovil a de facto i nudil. Zamilovala jsem si filmy Silent Hill i Metal gear solid, právě díky znalosti herních předloh, z nichž filmy mnoho připoměli a vystihli, v tomto případě se tak nestalo a tento film u mne nezabodoval ,přestože má k tématu Final Fantasy mnohem blíže, než americký pokus, který měl pěkné zpracování, ale s tematikou Final Fantasy měl společný jen název. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O legendárnej hre, pre konzoly Sony Play Station, "Final Fantasy" som už samozrejme počul, ale nikdy som nenašiel čas a trpezlivosť si ju zahrať. Možno aj preto som bol v príbehu tohto filmu úplne stratený. Ale vôbec mi to nevadí. I tak som veľmi spokojný. Pretože to čo som videl, môžem označiť ako animované vizuálne orgie. Strhujúca akcia, dymanické súboje, úchvatné prostredia, dokonalé detaily... všetko výborne nazvučené a zvýraznené dobre zvolenou hudbou. Japonci sú v tomto proste machri. "Final Fantasy VII" som si pozrel v pôvodnom znení s titulkami, čo ešte viacej umocnilo celkový dojem. **** ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skutečně dokonalé. Hudba skvělá. A ta akce. Je sice samoúčelná, bez hlubšíhu smyslu, hlavně co nejefektivnější ale naprosto dech beroucí. Místy přípomíná (rozuměj dovádí k dokonalosti) Matrix Revolutions, místy Spy Kids 3D ale koukat se na to... Divák málem přestane dýchat a jen kouká a kouká a kouká.... Žádnou z her sem nidky nehrál, první filmové Final Fantasy sem viděl a moc nadšenej sem nebyl. Nevím, jestli mezi "jedničkou" a 7mou je jěště nějaký jiný díl, ani jestli mají tyto dva filmy vůbec něco společného, ale Final Fantasy VII : Advent Children je opravdu film, u kterého se ani chvilku nenudíte. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Člověk ani nemusí být fanda série Final Fantasy aby ho tento film totálně pohltil svým příběhem, atmosférou, prostředím a opravdu originálními postavami. Říka se, že neznalost neomlouvá, škoda, že jsem neměl možnost hrát sérii FF abych mohl lépe poznat postavy, pokud kupovat konzoli, tak FF je nejpádnější důvod. Film se nese opravdu v bombastickém tempu, hlavně akce, ta je tak OBROVSKÁ, ELEGANTNÍ, DECHBEROUCÍ, sledoval jsem opravdu se zatajeným dechem. To není jediná věc, kterou tento film oplývá. Na řadu přichází zajímavý a strhující děj, který mě nenechal chladným ani na okamžik. Ale to ještě nestačilo, výčet nekončí, jak už to bývá, takové filmy přichází ještě se strhujícím hudebním doprovodem, který hlučně a účelně dotváří atmosféru, Advent Children není vyjímkou. Metalová muzika střídána s jemným hudebním doprovodem. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Oblečení i vlasy Tifi Lockhard se od hry změnilo, podobně jako u Clouda či Yuffie. U Tifi to prý bylo z toho důvodu, že v sukni nemohly být vytvořeny její bojové triky bez toho, aby divákovi neukázali její spodní prádlo a fanoušci by pak film neoznačovali jako echi (Japonské animované seriály, kde často ukazují převážně dívky ve spodním prádle). Její vlassy pak byly zkráceny z důvodu obtíží při animaci a simulaci jejich pohybu. (Mayki)
  • Kvůli problémům společnosti a následného nedostatku času nebyla vytvořena klasická kreslená předloha, ale pouze slovní předloha. Aby zrychlili práci, tak dokonce vynechali u některých scén snimání pohybů postav a zbytek byl vytvořen pouze ručně na počítači. (Ignus.cz)
  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)

Reklama

Reklama