Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Má právo na hodnocení někdo, kdo nemá ponětí, co to herní série Final Fantasy je? Nebudu tedy hodnotit příběh a' la "nevím, která bije" a zkusím se zaměřit na čistě filmové věci, kvůli kterým přišel film o hvězdičky. Ta první je kupodivu za akci, která se sice tváří značně cool, ale díky střihu se rozpadá na desítky drobných střípků, které podle mě postrádají návaznost a ve svém celku tah a napětí. A ta druhá za jakýsi postromantický klavír, metalový výplach a brumící chorály, které mi jako hudba tentokrát vůbec nesedly (srv. v rámci žánru třeba s "Akirou" nebo "Ghost in the Shell"). Ale těžko říct, být fanda PC série, možná bych i v tom všem našel opodstatnění, takže mé hodnocení berte trochu s rezervou. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Krásný a poutavý sci-fi fantasy příběh prezentovaný v neméně krásné renderované grafice, z jejíž detailnosti a propracovanosti až oči přecházejí. Film jsem před chvílí dokoukal a jsem z něho naprosto na větvi. Těžko hledám jiná slova k zhodnocení než samé superlativy. Možná mohla partička zajímavých přátel Clouda dostat více prostoru a neobjevit se po boku hlavního reka jen tak zničehonic. Ale to je jen takový malinký, nepodstatný nedostatek, jenž v té vizuální smršti snadno zapadne. Když k brilantnímu grafickému zpracování přičtete výbornou hudbu, zajímavý příběh, efektní a frenetické souboje, sympatické hrdiny (děvčata vypadají skvostně) a schopné zloduchy, vyjde vám ten nejlepší renderovaný film pod sluncem. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

No, nebyl to vůbec špatný snímek, já nejsem přeborník v tomhle směru, směru japonského anime, takže o tom zase tak moc nevím, ale z pohledu amatéra se mi to zdálo jako podařený snímek a odpovídá tomu i hodnocení...Taky jsem asi udělal blbost, že jsem se díval jenom na tento snímek, a ne na ostatní...78% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze pocitacova grafika bola nadherna, ale ja predsa len uprednostnujem filmy takehoto akcneho typu nazivo. Taki Michael Bay alebo bratia Wachowski vedia o com hovorim. Takze tento chaoticky boj zvlastnych svetov, kvalitnych nahanaciek a bitiek ma moc nepresvedcil, davam mu 60%......28.03.2008 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)
  • Ve filmu se objevuje sirotek jménem Denzel, o kterého se starají hlavní hrdinové hry Tifa a Cloud. Ani v jedné části pvodního filmu z roku 2005 však nebylo řečeno, jak se k nim dostal. Když byl film v roce 2009 uveden na Blu-ray, byla k filmu přidány krom nových scén také Denzelova vzpomínka na jeho nalezení a krátký snímek On the Way to a Smile-Episode: Denzel (2009), kde Denzel vzpomíná na svůj předchozí život od smrti rodičů až po jeho nalezení u kostela. (Mayki)
  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)

Reklama

Reklama