Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už začátek filmu mě velice potěšil, kde se píše: Pojďte se ještě jednou vypravit do světa, který jste si zamilovali. Jde o sen. Něco, nad čím nemá smysl přemýšlet. Film dominuje ve všech stránkách, grafice, hudbě, postavičkami jako Cloud, Sephiroth, Tifa, Vincent apod. s vynikajícím soubojem proti Bahamutovy. Film si myslím stojí i pro vidění pro ty, co hru nehráli. Já osobně jsem viděl dříve film, ale to je vedlejší:-) Pro hráče Final Fantasy povinnost vidět:-) ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči, trýzeň pro duši. Vizuálně promakané dílo, které ovšem neznalého FF diváka unudí skoro až ke spánku. Kdyby byl celý film jeden dlouhý souboj (viz poslední půlhodinka), neváhal bych zvednout. Takhle jen lepší 3*. Z filmu jsem si totiž neodnesl vůbec nic, jen totální chaos. Stále to totiž nepřebíjí pocit, že se díváme na dlouhé in-game video, než na ucelený film. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teda vidno že žluťásci sa poriadne obúvajú do počítačovej animácie a to čo nám predvádzali klasicky animované filmy je teraz pod rúškou vizuálnych laskominiek alá iMac posúvané do úplne iných sfér. Toto sa jednoducho na celuloid natočiť nedá. Tažko popísať, treba vidieť. Tie uhly, prelety, strihy by nezvládol ani Bay skrížený s T.Scottom po trojtej dávke speedu. Po trochu viac filozofickom a menej akčnom, ale tiež vizuálne vyšperkovanom Appleseed je tu ďalšia veľká ryba, pričom miernou výhodou FF7 je, že postupne graduje, ťaha jedno eso za druhým, postupne nás rozmaznáva a celé to vyvrcholí finálnym súbojom s ríše snov. Konečne film, na ktorý môžu byť fanúšikovia hernej série FF (a že ich nieje málo) patrične hrdí. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi lutujem, ze som nemal moznost zahrat si hru resp. poznat lepsie background jednotlivych postav, lebo niekedy som sa v pribehu stracal. Avsak neskonale dokonala grafika (az na tie neustale suche vlasy), hudba z rise snov a nadupana akcia, vytiahli u mna FF 7 na velmi silne 4*. PS.dost ma prekvapil ten silny krestansky odkaz na konci filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Cloudova motorka se jmenuje Fenrir, což je zřejmě odkaz na mytického vlka Fenrira ze severských bájí, který byl potomkem samotného Lokiho. Dalším odkazem na severské báje je jméno města Midgar, odvozené od mytického města Midgard. (akisha)
  • Mobilní telefon Clouda Strifea (Takahiro Sakurai) je Panasonic P900iV, prodejný jen v Japonsku, kde se dá sehnat ve třech barvách, přičemž černé provedení se jmenuje Cloud Black. (akisha)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)

Reklama

Reklama