Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov bombastickej sci-fi estetiky (ku ktorým sa radím) a dravej anime akcie (tam už je to u mňa diskutabilnejšie) absolútne úchvatný zážitok. Nie som hráč, takže som sa asi polhodinu urputne snažil zorientovať v deji a zachytiť aspoň náznaky košatého, epického backgroundu FF - a potom som sa na to jednoducho vykašľal a naplno si užíval pohľad na ultranadupaného borca, ktorý na svojej bombovej futuristickej motorke, z ktorej sa frajersky vysúvajú držiaky na parádne obrovské (fakt OBROVSKÉ!) meče, jazdí úžasnými scenériami postkatastrofického sveta a v dych vyrážajúcich, výborne "zrežírovaných", brilantne "nasnímaných" a špičkovo animovaných akčných sekvenciách sa mláti s inými nadupanými borcami s veľkými mečmi (a veľkými búchačkami) a orginálne dizajnovanými monštrami. Pre priaznivcov anime a počítačových hráčov povinnosť. Súboj s lietajúcim netvorom v kulisách zničeného mesta je väčší náhul ako záver Transformers. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skutečně dokonalé. Hudba skvělá. A ta akce. Je sice samoúčelná, bez hlubšíhu smyslu, hlavně co nejefektivnější ale naprosto dech beroucí. Místy přípomíná (rozuměj dovádí k dokonalosti) Matrix Revolutions, místy Spy Kids 3D ale koukat se na to... Divák málem přestane dýchat a jen kouká a kouká a kouká.... Žádnou z her sem nidky nehrál, první filmové Final Fantasy sem viděl a moc nadšenej sem nebyl. Nevím, jestli mezi "jedničkou" a 7mou je jěště nějaký jiný díl, ani jestli mají tyto dva filmy vůbec něco společného, ale Final Fantasy VII : Advent Children je opravdu film, u kterého se ani chvilku nenudíte. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Příběh byl pro mě, jakožto člověka který nehrál ani jednu Final Fantasy hru, sice napoprvé docela zmatený, ale faktem je že o něj vůbec nejde. Hlavní jsou tady skvělé akční scény zabírající takřka celý film a úchvatné vizuální zpracování, které překonává všechno co jsem kdy v počítačové animaci viděl. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Všetci sa tu rozplývajú nad animáciu, dobre aspoň sa ja nemusím. Potom je tu príbeh, v ktorom som prvých 30-40 minút úplne tápal. Potom som sa aspoň čiastočne do toho dostal. Celkom slušný príbeh á la Japonsko(keď si tu všetci začnete búchať čelo, tak nie, hru som v živote nehral) a potom prišla taká hodina rýchlej a efektami nabitej akcie(ak si to všetci počítate, že tá minutáž dáko nevychádza, tak ja som videl 2 hodinovú verziu). Ja to hodnotím ako film a nie ako dáke zakončenie úspešnej hry. V tom prípade mi to vychádza teda na 4*. Ak by som hral hru, tak by som dal možnože aj tých 5*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)
  • Fanoušci "odsuzovali" tvůrce za to, že ve fimu se neukázal ani jeden Chocobo nebo Moogle, kteří jsou téměř vizitkou celé série „Final Fantasy“. (Mayki)
  • Mobilní telefon Clouda Strifea (Takahiro Sakurai) je Panasonic P900iV, prodejný jen v Japonsku, kde se dá sehnat ve třech barvách, přičemž černé provedení se jmenuje Cloud Black. (akisha)

Reklama

Reklama