Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Charlizee odpad!

všechny recenze uživatele

Po odpadu sahám jen v případech nouze. U tohoto skvostu se mi zvýšil tlak, místy jsem lapala po dechu a mozkové buňky téměř stále volaly o pomoc. Neptejte se, co mě to popadlo, ale opravdu jsem to zhlédla celé - asi jsem pořád čekala, že se něco stane a ukáže se, že to celé měla být povedená satira. Bohužel... Je to přesně ten typ případu nouze, u kterého je mi líto, že se náklady spojené s výrobou snímku nevyužily alespoň trochu rozumněji. ()

Syrachta 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička snad jen za to, že jsem u filmu neusnula a že tam bylo i pár momentů, kdy jsem se smála. Zápletka byla předvídatelná a její řešení naivní a nereálné. Hlavní hrdinky mi byly nesympatické od účesu až k (ulomeným) podpatkům a Anjelici Huston s Brentem Spinerem jsem pro takový snímek upřímně litovala. ()

Reklama

H4N1CK4 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o dvou bohatých sestrách-dědičkách, které jsou tak vypatlané, že si vypálí vlastní barák, klíčky od auta dají omylem zlodějům a nechají se připravit o firmu, takže skončí bez koruny (vlastně bez dolaru) na dlažbě... Jinak jsou to ale samozřejmě krasavice inteligentní! Takže není divu, že všechno dobře dopadne a ještě k tomu klofnou dva hodné a chytré kluky, kteří ségrám pomůžou nejen získat firmu zpět, ale dokonce zahýbou i jejich hodnotovým žebříčkem! :D ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Velmi roztomilý příběh o dvou zazobaných rozmazlených dědičkách, které někdo málem ošidil, ale naštěstí k nim byl osud milosrdný a za účast jim přihrál ještě větší prachy. Vhodné jako šidítko pro zpitomělé prepubescentky, případně jako mizerná kulisa k nesoustředěné partii lízaného mariáše. Jako obojí je to naprd, takže mi nezbývá, než se po způsobu Igi.B zeptat, komu to vlastně slouží? ¾ puntíku. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pri prochazeni snimku s Hilary Duff nechaval az temer na konec. Necekal jsem od nej mnoho, myslel sem si ze to bude jen nejaka blbina o dvou namyslechych kozach. Omyl !! Mile prekvapil. Sestry Marchetovi, ktere sestry Duffovi hraji nejsou az tak prastene postavy a film mel celkem dobry spad a netradicni zapletku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)
  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)

Reklama

Reklama