Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro případy, kdy se třeba budete rozmýšlet, jestli dát nějakému filmu odpad, neškodí občas kouknout na něco takovéhleho. Pokud je ve vás alespoň kouska smyslu pro objektvnější posouzení filmových kvalit, možná si ho příště lépe rozmyslíte. Sám ho nedám jednoduše jen proto, že jím šetřím na trochu jiný druh filmů a je možné, že nějaké pětileté holčičce by se to mohlo i trochu líbit. Kdo tohle vydrží od začátku do konce, má u mě bobříka odvahy. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na odpad to rozhodně není. Film si dobře utahuje ze snobského života rozmazlených pipin. Dal bych dvě hvězdičky, ale ta třetí je za rozkošnou Hilary Duff. Někdy nemusí být dobrý film, ale úplně stačí přitažlivá žena a chlap se má hned na co dívat:-) No a tady jsou roštěnky hned dvě, takže si to tři hvězdičky zaslouží. Film rozhodně nenudil a v žádném případě to není odpad. Lidé by si měli pořádně ujasnit co je to film o kvalitě odpadu a nedávat odpad kdejakému slabému filmu, který je pořád stokrát lepší než opravdový odpad čili sračka. A jestli to nedokážou někteří jedinci pochopit, tak by se zde měla zavést nová kategorie "megaodpad":-) ()

Pitaya 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala.Tudíž, když jsme si to pustila, byla jsem mile překvapená. Děj svižně ubíhal a já se docela dobře pobavila. Jasně, ten kdo od toho čekal dopodrobna propracovanou detektivku/drama tak ho to samozřejmě zklamalo, ale i tak si myslím, že odpad tomu nepatří. 4 hvězdy a klidně bych si to pustila znova. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

No to mě poser na má holá záda! Tahle myšlenka mě nejčastěji napadala při sledování tohoto skvostu. Abyste rozuměli, já tento film nejdřív jen na půl ucha slyšel, protože si ho ségra před nějakou dobou pouštěla. A už tenkrát jsem byl zhnusen, ale příčí se mi hodnotit film jen z poslechu. Tak po velice dlouhé době jsem se odvážil a pustil si to. Řeknu vám, některé filmy prostě MŮŽETE ohodnotit, aniž byste je pořádně viděli. Je mi fakt záhadou, kde na to sakra berou prachy, točit takovýhle sračky. Asi si to zaplatili Hilary a Haylie samy, jinak to nevidím. Jo a co v tomhle dělá Anjelica Huston to mi fakt hlava nebere! Takže, pokud chcete strávit hodinu a půl smysluplněji, mám pro vás řadu lepších aktivit. Od sledování jiného filmu, až po hraní piškvorek sám proti sobě. Garantuju vám, že se pobavíte mnohem víc. Tomuto se zdaleka vyhněte! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)
  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)

Reklama

Reklama