Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná nejatmosféričtější úvod celé série. Horská dráha je děsivá dávno před tím, než se na ní vůbec něco přihodí, a i když oproti jedničce a dvojce mírně pokulhávají efekty (horská dráha chvílemi působí dost digitálně), umírající scény jsou opět bez problému, tj. brutální, krvavé a realistické. Nápovědy blížících se konců jednotlivých postav jsou nám tentokráte naservírovány až pod nos, ne všechny se ale dají správně odhadnout, takže několika děsivým "překvapením" se člověk stejně nevyhne.;-) "Nezvratný osud 3" navíc disponuje výrazně povedenějším závěrem než předchozí díl, což je jedině dobře (ruka bohužel budila spíše "XD" než ":-O"). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li chtiví zábavy, vyslyšte své obavy. * Horskou dráhu sjet jste chtěli? Smrtku máte za prdelí. * Obechcat teď chcete smrt? Vystoupit je platné prd. * Jak vás má Zubatá v notýsku, chytnete kosou po pysku. * Klidně si dejte lehárko, vzplane i s vámi solárko. * Nebo si prchejte jak chcete, stejně nakonec chcípnete! * Originál ten film není, jenom času zabíjení. * Ač mám blbou náladu, neskončí to v odpadu. * Nenadchlo ani neurazilo, tohle Wongovo zkopčené dílo. * Pokud jedničku neznáte, možná procenta přidáte. 50% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

o poznání slabší než první dva kousky smrti.hlavně díky hrozně nesympatickým hercům a celkem nezajímavým smrtím.příběh nezvratného osudu se vlastně nikam nepohne,nepřinese nic nového,jen si jede tu svoji vyšlapanou cestičku.celkem nudné smrti zachrání konec,kdy vlastně poslední dva zásahy jsou to nejlepší z celého filmu,jak tu vietnamku propíchne ta vlajka to bylo boží a to rozplácnutí stožárem sakra vtipné!.-)i konec v metru kdy všichni konečně chcípnou,potěší:-)akorát teda už nikdy nepudu na pouť.nejen že sem stejně vždycky tak vožralej,že mi je z toho akorát blbě,ale nerad bych třeba někdy zapoměl zacvaknout rám u kladiva:-DDD ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tradičně sestupná tendence. Od dvojky už je to hlavně jen o perfektně udělané úvodní nehodě (a to jsem měla doteď horské dráhy ráda!) a o několika originálně provedených úmrtích. S žádnou teorií si tady už nikdo hlavu nelámal, padlo to, na koho to padlo :-) přesto je to příjemná podívaná, narozdíl od všech Saw a Hostelů dohromady. Už teď se těším na 4 a 5 a 6... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak už to v této sérii zkrátka chodí - kdo se vyhne jednomu ladnému švihu kosou v podání Chmurného žnece, toho v blízké budoucnosti čekají tupé cepy, drtící mlýnská kola a rozzuřené kombajny.. Wong se drží zavedeného schématu jak lejno košile, domino-efektem náhod způsobené mordy jsou dostatečně krvavé a příliš mladí na smrt zkoumají fotografie ve stylu Donnerova The Omen jako o život. Originalita veskrze žádná, ale co jsem čekal, to jsem dostal. Kdo očekával existenciální drama o kurdské pastevkyni jaků putující krajinou s tureckým chlapcem trpícím Downovým syndromem, musí čekat někde jinde.. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama