Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chýri o katastrofe som začul skoro, takže sa mi celkom darilo vyhýbať sa mu. Nakoniec som na to náhodou natrafil v TV, tak som skúsil a chýri musím potvrdiť. Strašne predvídateľné a strašne nudné. Obyčajné nudné kopírovanie dobrého nápadu, bez akejkoľvek iskry. Od polovice filmu som si prial, aby to čím skôr skončilo a dopozeral som to so sebazapretím. Nepochybujem, že svojich fanúšikov si aj toto pokračovanie nájde. 40% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si doplnila restík a zkoukla jsem jediný díl, který jsem z dosavadní série neviděla. Jednička byla ve své době originální natolik, že jsem měla potřebu tahat jí všude s sebou a každému ji pouštět, dvojka byla ještě svižnější a vůbec nevadilo, že kopíruje koncept jedničky, o to přeci šlo a navíc byla hlavní hrdinkou Ali Larter, která mě v jedničce zaujala nejvíc. Čtyřka už ale předvedla, že to jde natočit i docela nudně s necharizmatickými herci a bez špetky invence. Takže zbývala trojka. No potěšení na mé straně, svižná a pořád dost zábavná popcornová zábava to byla, navíc v dobrém smyslu se špatným koncem, který mě vážně potěšil, tak se mi to líbí. Trojka svým předchůdcům, narozdíl od čtvrtého dílu, ještě ostudu nedělá. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou zjištuji, že třetí díl mám asi nejradši. Jednička je klasika, ale konec už je takový táhlý, dvojku mám fakt dost okoukanou a trojka je poslední díl, který byl fakt super a pak už to šlo se sérií do háje. Pomatuji když sem to viděl poprvé a měl sem to pujčené z půjčovny a ten film byl interaktivni, že jste mohli ovlivnit příběh to byl fakt hustej úlet na tu dobu. Super hudba, sympatické charaktery a fajn vibe. Jeden z mých guilty pleasure hororů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +další díl na skladě -nepřináší nic nového/// Před pár lety byl Nezvratný osud 1 velkým překvapením v tomto žánru a dnes je již zřejmé, že odstartoval novou sérii. Kterážto nás podle předpokladu bude každé 3 roky bombardovat novým pokračováním. A přestože série má sestupnou tendenci, tak za každý nový díl jsem rád. V tomto díle se však jedná o kopii děje z jedničky, který je přesně nalajnovaný a bohužel tak nedojde k překvapení, nedejbože k šoku v podobě něčeho převratného. Obsazení nových tváří není nic nenormálního, tady s povděkem kvituji že mladých (narozdíl od dvojky). Možná zde chybí nějaký hláškař, který by mohl přijít o hlavu (viď Stiflere) ale i přesto výběr postav je dobrý (beru v potaz typizaci charakterů). Film tedy nakonec vyniká hudebním doprovodem a efekty (bohužel je na nich poznat počítačovost). Samotné smrti jsou sice husté (především u solárka jsem zatajil dech, srdce bušilo a já to velice pomalu rozdýchával) ale již nedosahují morbidity z jedničky a detailu z dvojky, což je škoda. I atmosféra je slabší a to hlavně díky jedné dějové linii (nekoná se ani žádné nové scénáristické vysvětlení) a rovněž bylo ubráno na mysterióznosti. Sem zvědavý kde se to stane příště (typoval bych metro, výškovou budovu, loď) Nechme se překvapit!/// Celkem 68%/// ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Systematická likvidace tupých teenagerů potřetí, tentokrát již bez jakékoliv snahy o příběhovou originalitu. Kdy v téhle sérii konečně někoho napadne začít si zahrávat se životem, věříc, že stejně nemůže zhynout, neboť není v pořadí? Scén úmrtí zde najdete cca pět, jsou brutální, jsou morbidně vtipné a svou (ne)pravděpodobností odrazují od vykovávání určitých činností (ležení v solárku, posilování ve fitku). Pět saďáren za hodinu a půl drahocenného času… nic moc nabídka, co říkáte? 40% Zajímavé komentáře: Visáč, wipeout, Andreiko ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)
  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama