Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají. Budou vydělávat další a další prachy na zbytečných komerčních slátáninách a budou. Kdo dokáže odpovědět na otázku - kolik ještě bude nezvratných osudů? Toto nekonečné natahování hororových filmů, které zazářily většinou pouze svým prvním dílem, je už značně otravné. Ale komu to dá nevidět po čtvrté a po páté úplně to samé jen v jiném obalu? Nezvratný osud 2 + hromadná nehoda na dálnici = Nezvratný osud 3 + nehoda na horské dráze!!! Je to opět to samé, ale stejně mi to nedá, abych za X let zhléhnul i další kopie Nezvratného osudu. Kdoví jak dlouho budou scénaristi vymýšlet čím dál tím více debilnější úmrtí. Nehoda není náhoda... 45% ()

Reklama

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná nejatmosféričtější úvod celé série. Horská dráha je děsivá dávno před tím, než se na ní vůbec něco přihodí, a i když oproti jedničce a dvojce mírně pokulhávají efekty (horská dráha chvílemi působí dost digitálně), umírající scény jsou opět bez problému, tj. brutální, krvavé a realistické. Nápovědy blížících se konců jednotlivých postav jsou nám tentokráte naservírovány až pod nos, ne všechny se ale dají správně odhadnout, takže několika děsivým "překvapením" se člověk stejně nevyhne.;-) "Nezvratný osud 3" navíc disponuje výrazně povedenějším závěrem než předchozí díl, což je jedině dobře (ruka bohužel budila spíše "XD" než ":-O"). ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je opět dobrý,ale celkem se to nějak vleklo a už to nebylo to co v předcházejících dvou dílech...ale přesto smrtelné nehody byly zajímavé , třeba ta v posilovně a hlavně dost drsná nehoda v solárku. Herci už nejsou tak zajímavý jako v předchozích dílech... Vrátil se režísér jedničky a docela se mu to povedlo....ale jednička se mu vydařila lépe :) Takže mé hodnocení : 77% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)
  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama