Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

klerik 

všechny recenze uživatele

Ozaj slušná zábava. V podstate len priehrštie scénok, ale pôsobivé. Postavy pekne ubúdajú a je tu zjavný vplyv krvavej éry SAW (pekne to vidno v porovnaní s jednotkou, ktorá ešte čerpala z atmosféry VRESKOTov). Svieža odškrtávačka, ktorá dokázala nečakané - je dostatočne iná ako jej predchocovia, aby sa na ňu nezabudlo.... ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ už to nieje ani z ďaleka ten vynikajúci Nezvratný osud, na aký sme boli zvyknutí. Možno z dôvodu, že to už vôbec nenadvezuje na predchádzajúci diel, ako tomu bolo u skvelej dvojky. Film už akoby nemal čo ponúknuť a bol zameraný viac na prepracovanejšie úmrtia, než na dej, ktorý by mohol byť zaujímavejší. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zklamaný. První díl Nezvratného osudu totiž patří mezi mé nejoblíbenější vyvražďovačky a na dvojku se taky vždycky rád podívám. A na tento díl jsem se i docela těšil, protože se na místo režiséra vrátil tvůrce jedničky, James Wong. Jaké bylo ovšem mé zklamání, když všechno co od něj v jedničce působilo originálně a svěže, tady působí nudně. Hlavní hrdinka není tak sympatická jako hlavní hrdinové z předchozích dílů a ani jednotlivá úmrtí již nejsou tak rafinovaná (až na pár vyjímek). Úvodní scéna na horské dráze taky nedosahuje takových kvalit jako ty z předchozích dílů. Jediné co tento snímek drží ve vodách (bohužel) průměru je dosti podařená poslední 20minutovka a poměrně krátká stopáž díky níž to celé rychle uteče. Doufám, že tímto dílem již tato série skončí, protože nechci aby si má oblíbená hororová série stačila udělat ještě více ostudy. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Séria Final Destination je mi veľmi sympatická a na trojku som sa tešil, lenže na konci filmu som bol docela sklamaný, pretože rozhodne ide o najslabšiu časť série. Všetko začína scénou na horskej dráhe a rovno môžete zabudnúť na niečo tak úžasné ako reťazová havária v dvojke v ktorej ste si mohli vychutnať každú smrť. Film nakoniec zachraňuje pár skvelých momentov ako napríklad smrť dvoch hot chicks s fajne poprsím, ktoré by bolo škoda neukázať a čo ma prekvapilo je celkové množstvo gore na to, že ide o film určený hlavne pre teenegerov. No ale celé je to zase to isté a človeka to prestane baviť hlavne keď to už nie je taká zábava ako minule, navyše vás čaká ešte viac kecov, ktorým aj tak nerozumiem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si doplnila restík a zkoukla jsem jediný díl, který jsem z dosavadní série neviděla. Jednička byla ve své době originální natolik, že jsem měla potřebu tahat jí všude s sebou a každému ji pouštět, dvojka byla ještě svižnější a vůbec nevadilo, že kopíruje koncept jedničky, o to přeci šlo a navíc byla hlavní hrdinkou Ali Larter, která mě v jedničce zaujala nejvíc. Čtyřka už ale předvedla, že to jde natočit i docela nudně s necharizmatickými herci a bez špetky invence. Takže zbývala trojka. No potěšení na mé straně, svižná a pořád dost zábavná popcornová zábava to byla, navíc v dobrém smyslu se špatným koncem, který mě vážně potěšil, tak se mi to líbí. Trojka svým předchůdcům, narozdíl od čtvrtého dílu, ještě ostudu nedělá. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Tony Todd, který si v předcházejících částech zahrál pracovníka márnice, tentokrát namluvil hlas démona nad vchodem do horské dráhy. (imro)
  • Horská dráha z filmu sa nachádza v zábavnom parku Playland v kanadskom Vancouveri a volá sa "Corkscrew", čo v preklade znamená “Vývrtka“. Aby bola scéna so spomínanou dráhou hotová, museli na nej herci absolvovať 26 jázd. (Raccoon.city)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama