Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ už to nieje ani z ďaleka ten vynikajúci Nezvratný osud, na aký sme boli zvyknutí. Možno z dôvodu, že to už vôbec nenadvezuje na predchádzajúci diel, ako tomu bolo u skvelej dvojky. Film už akoby nemal čo ponúknuť a bol zameraný viac na prepracovanejšie úmrtia, než na dej, ktorý by mohol byť zaujímavejší. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

o poznání slabší než první dva kousky smrti.hlavně díky hrozně nesympatickým hercům a celkem nezajímavým smrtím.příběh nezvratného osudu se vlastně nikam nepohne,nepřinese nic nového,jen si jede tu svoji vyšlapanou cestičku.celkem nudné smrti zachrání konec,kdy vlastně poslední dva zásahy jsou to nejlepší z celého filmu,jak tu vietnamku propíchne ta vlajka to bylo boží a to rozplácnutí stožárem sakra vtipné!.-)i konec v metru kdy všichni konečně chcípnou,potěší:-)akorát teda už nikdy nepudu na pouť.nejen že sem stejně vždycky tak vožralej,že mi je z toho akorát blbě,ale nerad bych třeba někdy zapoměl zacvaknout rám u kladiva:-DDD ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jste-li chtiví zábavy, vyslyšte své obavy. * Horskou dráhu sjet jste chtěli? Smrtku máte za prdelí. * Obechcat teď chcete smrt? Vystoupit je platné prd. * Jak vás má Zubatá v notýsku, chytnete kosou po pysku. * Klidně si dejte lehárko, vzplane i s vámi solárko. * Nebo si prchejte jak chcete, stejně nakonec chcípnete! * Originál ten film není, jenom času zabíjení. * Ač mám blbou náladu, neskončí to v odpadu. * Nenadchlo ani neurazilo, tohle Wongovo zkopčené dílo. * Pokud jedničku neznáte, možná procenta přidáte. 50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Začátek sliboval standardně zábavnou teenagerskou vyvražďovačku pro teenagery a milovníky nevkusu, ovšem po slušném zahájení na horské dráze už to šlo s filmem z kopce. Nejen zoufale slabý scénář, ale hlavně a především extrémně nesympatické postavy (respektive jejich představitelé) a to v tomto pořadí: 1) hlavní hrdinka, která mě svým hnusným, protivným a zpruzeným xichtem iritovala i v Die Hard 4 coby Willisova dcera 2) v těsném závěsu za ní nemastný neslaný bezvýrazný trubec - její parťák s xichtem třídního bonzáka a učitelské ližprdelky 3) poloretardovaný hýkající černý opičák s xichtem rwandské horské gorily (je třetí jen proto, že naštěstí brzy zhebl a nesral mě tudíž příliš dlouho). Jediné vtipné a s nadsázkou zahrané postavy byly dvě soláriové Barbies, kvůli kterým (a jejich skvělé scénce) ale téhle blbině tři hvězdy nedám. / No vida, jak se některé názory po čase mění... Po další repríze vůbec nechápu, proč jsem měl prvně s tímhle skvělým filmem nějaký problém, je to parádní oddechovka. A solárko samozřejmě vede. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +další díl na skladě -nepřináší nic nového/// Před pár lety byl Nezvratný osud 1 velkým překvapením v tomto žánru a dnes je již zřejmé, že odstartoval novou sérii. Kterážto nás podle předpokladu bude každé 3 roky bombardovat novým pokračováním. A přestože série má sestupnou tendenci, tak za každý nový díl jsem rád. V tomto díle se však jedná o kopii děje z jedničky, který je přesně nalajnovaný a bohužel tak nedojde k překvapení, nedejbože k šoku v podobě něčeho převratného. Obsazení nových tváří není nic nenormálního, tady s povděkem kvituji že mladých (narozdíl od dvojky). Možná zde chybí nějaký hláškař, který by mohl přijít o hlavu (viď Stiflere) ale i přesto výběr postav je dobrý (beru v potaz typizaci charakterů). Film tedy nakonec vyniká hudebním doprovodem a efekty (bohužel je na nich poznat počítačovost). Samotné smrti jsou sice husté (především u solárka jsem zatajil dech, srdce bušilo a já to velice pomalu rozdýchával) ale již nedosahují morbidity z jedničky a detailu z dvojky, což je škoda. I atmosféra je slabší a to hlavně díky jedné dějové linii (nekoná se ani žádné nové scénáristické vysvětlení) a rovněž bylo ubráno na mysterióznosti. Sem zvědavý kde se to stane příště (typoval bych metro, výškovou budovu, loď) Nechme se překvapit!/// Celkem 68%/// ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Dodávka s nápisem "Drink Responsibly", která zablokuje hlavním hrdinům dveře auta u rychlého občerstvení, se už objevila v předešlém díle, kde předjede hlavní hrdiny na dálnici. (Lorge)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama