Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Viděl bych tam skvělý potenciál, ale celkově je ten příběh na prd. Vlastně ne příběh, ale příběhy. Jsou to vlastně jen takoví bakaláři složení z několika příběhů, které dokáží upoutat a pořádně napnout, ale pak tak nějak rychle (sem tam divně) skončí a člověk z toho cítí, jak je to vlastně zvytečné / o ničem. Snad bych radši polovinu z těch příběhů viděl dotáhlé do 90 minut. A polovinu by si mohli strčit za klobouk. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Partička bláznov ma za úkol vylúpiť jednú vilu a v nej zobrať kazetu.Len ako vždy sa to poserie a tam nájdu mŕtveho majiteľa toho domu a nie je tam jedna kazeta ale viacero.Tak sa tam rozhodnú dostať a pozrieť si čo je na tých kazetách.Prvý príbeh je o troch chalanoch,ktorý sú na love aby zbalili nejaké holky.A chcú ich natočiť na skrytú kameru ako s nimi budú súložiť.Šialený diel ale veľmi dobre natočený.Chalani ani len netušili že čo zbalili tie dve kočky tak z jedna s nich bude zombie.Tak to bolo parádne zvládnuté lebo atmosféra tu bola veľmi silná a aj napätím tento diel disponoval.A keď sa ukázala v plnej kráse tak to bol parádny pohľad a išiel s nej strach.Druhý príbeh je o manželoch čo idú na výlet s autom.Keď sú už v moteli večer im niekto zabúcha na dvere sú znepokojený a začína sa u nich prejavovať strach.Keď budú spať niekto sa im bude prechádzať po byte a oni sa ani len nezobudia,chcel by som mať ich spánok.Tak tento príbeh bol dosť prekombinovaný a bol jeden z tých slabších.Tretí príbeh-partia troška bláznivých mladých ľudí idú stanovať k jazeru.No dialógy boli výživné to musím uznať.Ale tie flashbacky alebo vízie boli dosť dobré a aj vraždy boli parádne spracované a tento diel disponoval dosť silným napätím.Lebo partia mladých,les a nejaká tajomná postava ich chce zabiť.Ale celkovo mi to prišlo chaotické a hlavne pri tajomnej postave vraha to bolo znázornené svojsky,by som povedal takým rušivým štýlom.4 príbeh je o páre ktorý sa medzi sebou dohovárajú cez video-chat a u nej v byte sa začali diať divné veci.Tento diel sa tváril ako typický film o duchoch ale ako to uhral vo finále s tou pointou tak to bolo premakané.5ty príbeh je o partii chalanov,ktorý idú na Halloweenový večierok a troška zablúdia a až sa dostali do jedného domu,domnievajúc že ten večierok je práve tu,len tu neboli vítaný.Lebo v tom dome býva sekta ktorá chcela práve v tej dobe obetovať dievča.Temné v niektorých momentoch priam až znepokojivé a parádne natočené a aj mrazivé.Pre mňa najlepšia časť zo všetkých príbehov.Ako celok ma troška iritovala roztrasená kamera ale tento film je jeden z najvydarenejších Found Footage projektov. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Videokazeta, ktorú som požičal sa navždy stratila - aj s osobou, ktorej bola určená. Film na ktorom mi záležalo zachytila kazeta len obrazovo, zo zvuku ostali len absurdné chrchotavé škreky. Pri spomaľovaní rýchlosti nahraných seriálov sa v pozadí objavili záhadné slová do mozgu vpaľovaných reklám. Osobné VHS spomienky evokoval film, ktorý napriek zblblému jackassovskému úvodu priniesol hádam to najzaujímavejšie z novších hororov. Jednotlivé príbehy sú v podstate len prehliadkou mestských mýtov (domy, kde straší, lesné zákutia plné záhadných zločinov, dovolenkové horory v moteloch...). Podstatné sa skrýva v ich doladení a ozvláštnení (okrem konkrétneho spracovania príbehu samotného sa to týka aj niektorých zámerne ťažšie postrehnuteľných detailov ). Práve tento posun spolu so zvolenou formou prezerania nájdeného obrazového materiálu a prepojením príbehov "spiacim divákom vo fotelke" patrí k najväčším plusom. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Musím Říct, že tohle bylo Pořádně WEIRD!! První Půl Hodina, vypadalo jako Nějaké HomeVideo,Šíleně Amatérské, Nudné, nekoukatelné a otravné! FF s nejroztřepanější Kamerou Vůbec + nějaké Vypádky se čtverečky!! První povídka byla docela Fajn, ikdyž se v první Půlce nedělo vůbec Nic! Ta Holka,ale byla Vážně Sick! Druhá povídka, byla nejslabší, téměř nic se nestalo, krom posledních 10 Sekund, nevím na co Čekali!! Třetí Povídka byl Hroznej Shit! Co to jako Bylo? Kdo vraždil? Duch, Příšera, Zombie, Člověk? Nějaký Rozmazaný Syndrom, tam zabíjí Lidi, né to né, bylo to Trapné! Čtvrtá povídka, byla Cool! Nečekaný Zvrat a SHOCK!! Pátá Povídka, byla ta Nejlepší,ale na můj Vkus až moc přeplácaná,ujetá, Šílená, Nepochopitelná! Fakt by mě zajímalo, Pro jakou Skupinu Lidí, tohle bylo Natočeno, Nejspíš pro Lidi s Downuv Syndromem. Hodnocení jednotlivých POvídek ! 1-70%,2- 40%, 3-40%, 4,60%, 5- 70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Všechny příběhy mají jedno společné - nedá se na ně dívat, což je řekl bych u filmů dost zásadní handicap. Samozřejmě že kvůli FFucking kameře, jak jinak. Ale žádná velká tragédie se nestala, neboť jsou až na jeden vcelku nezajímavé. Dřevorubec by řekl že jsou tak ňák vo hovně. A dějová linie která je spojuje jakbysmet. Jakž takž mě zaujal (respektive by mě potenciálně mohl zaujmout) příběh č.1 o lidožravé sukubě se zvláštně hezkou holčinou (okatá herečka ze SiREN), ale kvůli formě je celý film ztráta času a po použití letí rovnou do koše. Za normálních okolností, tedy natočeno normálním (=neskákajícím) způsobem, by ovšem z jednotlivých částí mohly být aspoň průměrné kraťasy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama