Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena, která se zoufale snaží prorazit na sociálních sítích, narazí na jackpot v podobě pozvánky na luxusní svatbu. Výlet ale neprobíhá podle jejích představ. (Netflix)

Recenze (181)

johnnie78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad ze žádné epizody BM jsem neměl takovou depku, jak právě z téhle. A to hlavně proto, že mám pocit, že svět, který popisuje, se k nám sakra rychle blíží a někde už to vesměs podobně funguje. Dám plný počet i přes to, že bych si zrovna tady představoval lepší konec - jako finálová katarze ok, ale čekal jsem, že se stane přece jen něco víc. Bryce je v upjatějších polohách úplně skvělá, ten závěrečnej výbuch jsem ji věřil už míň. PS je potěšující vidět, že pro tvůrce BM je Czech Republic zřejmě ta úplně největší prdel světa :-D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekelne slniečková budúcnosť v ktorej sa všetci idú posrať z lajkov a tak sú kvôli nim ochotný urobiť prakticky čokoľvek. Instagram atď dotiahnutý ad absurdum. Problém tejto budúcnosti nevidím v tom, že sa ľudia, ktorí naskočia na tento vlak budú do konca života pretvarovať. Problém vidím hlavne v tom, že ľuďom, ktorí tak žiť chcieť nebudú, budú odopierať rôzne služby vrátane zdravotnej starostlivosti. Takže nebudete mať na výber. A že sa kreditový systém pomaličky rozbieha v Číne ukazuje, že už od tejto absurdity nie sme ďaleko. P.S. Bryce Dallas Howardová, aj keď bola trochu pri tele, je stále sexy. P.S.2: tvorcovia CZ dabingu si zaslúžia pochvalu za použitie pôvodného dabingu v ukážke Kutila Tima, ktorého sleduje postava v TV. 7/10. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář tentokrát k tématu falešného pozitivismu, úsměvů a snahy být s každým zadobře. Zkrátka kritika snahy nenarušit ničí bezpečný prostor kritikou nebo zvednutým hlasem a toho, že oni na oplátku zase nenaruší váš. Kritika sofistikované snahy udělat z lidí dobytek, který se dá zjednodušeně rozdělit do kategorií a známkovat. Problém je předvídatelnost příběhu, protože víte, že v rámci Černého zrcadla se děj může ubírat jenom jedním směrem. Konec je osvobozující, ale neboj se, Lacie, u mě to máš pořád za čtyři hvězdy. P.S. Škoda by vážně měla něco udělat s pověstí českých aut jako něčeho zastaralého a vhodného jako poslední možnost v půjčovně auto :D ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se nás ale kurva hodně týká už. Sice se ještě nehodnotíme (i když..), ale kolik lidí se kouká na liky na Instagramu, na sledující apod. No jo i já koukám, jaký čísla tam mám, a po týhle epizodě jsem si to tak nějak všechno uvědomila. Navíc to vypadá, že do Číny už to pomalu přichází, takže tady je fakt jen otázkou času, kdy to bude i u nás. Snad jediný, co mě tady fakt sralo byla ta předvídatelnost, už na začátku jsem prostě věděla, jak to skončí, takže plot twist se tentokrát bohužel nekonal. Hodnocení: 8/10 (Btw myslí si angličani, že jsme všichni chudý zmrdi nebo proč bylo nejhorší auto v češtině kurva fix! :D) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní lidé. Vysoké čtyřky. Přesně takové ona nyní potřebuje. Ať to stojí, co to stojí. Důležité je čtyřhvězdičkové publikum. A na téhle svatbě bude „luxusní“ společnost. Obzvlášť, když družičkovskou řeč přednese právě ona. Jen aby z té přeslazenosti někdo nechytil cukrovku. Moderní technologie nás zničí. Ženeme se jako ovce, hřejí nás na srdci lajky, jakmile se jich objeví málo, panikaříme, hledáme cesty, snažíme se příště nabídnout/odhalit víc. Falešné úsměvy Bryce Dallas Howard jdou, líbila se mi moc, stejně jako vyznění téhle satirické povídky. Zamyšlení celkově (může se uplatit i na jiné oblasti) nad materialismem a falešnou společností. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli tematice epizody si herečky Bryce Dallas Howard (Lacie) a Alice Eve (Naomi) zkusily jízdu s Uberem s tím, jaké dostanou hodnocení od řidiče. Howard dostala 4.8 z 5 a Eve 4.4 z 5. (hansel97)
  • Vozidlo z půjčovny s česky hovořícím uživatelským prostředím je mírně modifikované Daewoo Matiz, vyráběné od roku 1998. (machonza)
  • Velmi podobný systém budování sociálního statusu byl v Číně spuštěn od roku 2020. Na základě tohoto společenského statusu jsou lidé v různých sférách života zvýhodňováni, či naopak znevýhodňováni. (Frajer42)

Reklama

Reklama