Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena, která se zoufale snaží prorazit na sociálních sítích, narazí na jackpot v podobě pozvánky na luxusní svatbu. Výlet ale neprobíhá podle jejích představ. (Netflix)

Recenze (181)

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprestáva ma to prekvapovať.. tvorcovia akoby striehli na každú technologickú nástrahu a rozohrali s ňou desivú hru. Zvláštne a mrazivé je uvedomenie si faktu, že to nie je technológia, ale naša ľudská zvrátenosť, ktorej sa treba obávať. Sme ako Eva, ktorá sa zakaždým nechá oklamať a vezme si jablko od hada.. bez ohľadu, akú podobu to jablko má. V tejto epizóde je tým jablkom márnivosť a jeho obeťou úžasná Bryce Dallas Howard.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální horor, který se může měřit s tím nejděsivějším, co kdy bylo natočeno, kombinovaný s černou komedií? Proč ne. Je to dokonale ošklivá vize budoucnosti, od které jsme možná jen malý krůček. A možná ji už žijeme. Tak, či tak, Bryce Dallas Howard je ve spolehlivé režii Joa Wrighta naprosto úžasná. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniálně vystavěný díl. Cítím se lépe právě v tomhle směřování příběhů. Kdy se vlastně neřeší něco, co není není, ale něco, co už skutečně je, jenom se to trochu navýší, protože něco podobného jednou nakonec bude. Aby to působilo jako varování. A jo, to píšu jako někdo, kdo si uvědomuje, že by v tomhle světě byl odpadlík nejspíš s 1,2. Takže si tohle hlavně nikdo nečtěte. Ať vám taky nespadne hodnocení ;) ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá predikce jedné z možných cest apartheidu ve společnosti. Nemáš dost vysoký kredit? Nemáš šanci dostat se do budovy či areálu, půjčit si auto, pronajmout byt, .... Nebylo mi příjemné to sledovat. Zatím (9/21) jsme pořád na rozcestí, ale mnohé z odboček, které byly ještě před nedávnem ve hře, začínají být zatarasené. :-/ ....... Potěšila čeština v autě i Kutil Tim. ()

Peter.Coney 

všechny recenze uživatele

"Neznáte mě, takže vám to líto není, jenom vám je to nepříjemný, protože jsem na vás vyvalila rakovinu, ale to je v pohodě." Co se epizoda snaží říct je jasný a mohl bych o tom dlouhosáhle mluvit, ale ocením to i jako návod jak si dobrovolně přivodit depky. Dovádíme naše mozky do takovýho sociálního vězení, který nás jednou dost možná masivně reálně uvězní nebo zabije. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Velmi podobný systém budování sociálního statusu byl v Číně spuštěn od roku 2020. Na základě tohoto společenského statusu jsou lidé v různých sférách života zvýhodňováni, či naopak znevýhodňováni. (Frajer42)
  • Tento díl dvakrát odkazuje na první epizodu seriálu Národní hymna (2011). Když Lacie (Bryce Dallas Howard) projíždí svá sociální média, objeví se mezi nimi příspěvek od Michaela Callowa (Rory Kinnear), premiéra ze zmíněné epizody. Ve svém příspěvku píše: „Zase mě vyhodili ze ZOO. :(“, což je odkaz na akt, který musel spáchat na praseti. Dále se pak Lacie setkává s fanoušky fiktivního seriálu „Sea of Tranquility“ od HBO, kteří jedou na fanouškovskou událost. Na tomto seriálu pracoval specialista přes vizuální efekty, kterého si Michael Callow ve zmíněné epizodě najal. (hansel97)
  • Když na Lacii (Bryce Dallas Howard) ve vypůjčeném autě vyskočí české menu, tak ve slově „světla" je v překlep („svelta“). (Andy.222)

Reklama

Reklama