Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (117)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Stejně jako v první epizodě celého seriálu se i zde podíváme na téma vyděračství, ale zase z úplně jiného pohledu, ale s rukopisem Black Mirror. V tomto případě bude mít konec ale mnohem větší dopad. Skvělé herecké výkony samozřejmostí (Bronn of the fucking Blackwater potěšil), přesah také, zatím nejlepší epizoda této série. ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela neoriginální, byť chytlavá, epizoda o tématu kybervydírání, zasazená do současné technologické úrovně. Děj odsýpá, herci jsou perfektní a ze závěrečného twistu jde mráz po zádech... Akorát to kromě napětí a stokrát omílaného moudra o internetových predátorech nic jiného nenabízí. Zdrcující zakončení každopádně táhne díl o stupínek nahoru. ()

Reklama

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror znovu ukázalo, že se neštítí absolutně ničeho a předvedlo pro mě asi nejvydařenější twist tohoto seriálu. Nejdříve z hlavním hrdinou soucítíte, protože to co dělal je vlastně normální a může se to stát každému. Ostatně bylo to rozhodně více nevinné než to, co provedl chlápek, kterého hrál Jerome Flynn, potom ale příjde závěrečný telefonát matky, který vás dostane do rospoložení, do kterého vás dokáže dostat jen tenhle seriál. Kladete si otázky, zda s ním (ač to co udělal bylo špatné) přece jen ještě pořád nesounáležíte, protože jsme přece lidi, nehledě na naši sexuální (byť úchylnou) orientaci... Zasloužili si "hrdinové" tohoto příběhu to, co dostali? ()

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme, někdo vás natočí při autoerotice vy mu hned pošlete svoje číslo, utečete z práce vykradete banku a pak se pokusíte o sebevraždu a následně umlátíte chlapa k smrti WTF ?:D přemíra snahy šokovat je tu tak absurdní že i když se to snaží tvářit strašně drsně a reálně , zvrhává se to v parodii sama sebe. Buď se měli scénáristi spokojit s reálnějšími kontůrami a odvést s nimi lepší práci a nebo se to nemají snažit prodat jako autentickou reálnou situaci, která může potkat každého z nás :) ** *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 3/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 4/10 viz profil ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před pár lety nastal takový trend, hlavně tedy mezi mladší generací, že všichni měli na svém notebooku svoji webkameru běžně pořád něčím přelepenou. Dost možná příčinou byla tahle show (nebo spíš obecné haló ohledně sledování lidí přes webkameru). Příběh je výborný a táhne to chemie mezi hlavní dvojicí, kdy obzvláště mladému supertalentu Alexovi Lawtherovi věštím velkou budoucnost. Jeden z nejreálnějších příběhů, který tenhle seriál, kdy napsal.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Při detailnějším pohledu na webový zpravodajský server, můžeme najít odkazy na čtyři epizody seriálu v pravém sloupci vedle zprávy „CEO in racist email scandal“. První s nadpisem „PM Callow to divorce“ informuje o rozvodu premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear), hlavní postavy z epizody Národní hymna (2011). Stejná zpráva je zmíněna i v horní liště. Druhý nadpis „Victoria Skillane trial latest“ odkazuje na vražedkyni Victorii Skillane (Lenora Crichlow) z epizody Lovná zvěř (2013), jejíž soud právě probíhá. Nad nimi je umístěna reklama inzerující „One Smart Cookie: the kitchen tech of tommorrow“, která odkazuje na vymoženost z epizody Bílé Vánoce (2014), která replikovala vědomí majitelů do jejich přístrojů. V novinkové liště je pak upozornění na premiéru show „15 Million Merits“, což je odkaz na stejnojmennou epizodu Patnáct milionů meritů (2011). (hansel97)
  • Příběh byl zasazen do Spojených států Amerických, aby postavy měly lepší přístup ke zbraním. (griph)

Reklama

Reklama