Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (117)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Stejně jako v první epizodě celého seriálu se i zde podíváme na téma vyděračství, ale zase z úplně jiného pohledu, ale s rukopisem Black Mirror. V tomto případě bude mít konec ale mnohem větší dopad. Skvělé herecké výkony samozřejmostí (Bronn of the fucking Blackwater potěšil), přesah také, zatím nejlepší epizoda této série. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákra tak tohle bylo něco. Sice to není úplně originální téma, na čemž si tenhle seriál zakládá, ale na to seru, tohle bylo kurva dobrý. A na konci úžasnej plot twist s trollfacem. Skvělý herecký výkony a ta scéna v tý bance byla hodně intenzivní. No jo, co by lidi neudělali pro to, aby jejich kostlivci ve skříni zůstaly skrytý že. ;) Hodnocení: 9/10 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nástrahy internetu a vydieranie ľudí, ktorý sa previnili voči morálke anonymnými útočníkmi. Najlepšou dilemou tejto časti je otázka, kto z nich bol vlastne horší, či ľudia ktorý sa previnili alebo tí, ktorí im za ich vinu zadávajú úlohy. Alex Lawther vie úlohu outsidera zahrať veľmi dobre, čo dokázal už v seriály The end of the f***ing world a spolu s Jeromom Flynnom z Hry o Tróny podali strhujúce herecké výkony. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála epizod Black Mirror, jejíž fikční svět se od toho našeho v podstatě žádným sci-fi způsobem neliší. Je to vlastně takový klasický technologický thriller, kdy se hlavní postava dostane do spárů internetovým vyděračům. Průběh čtyřhvězdičkový, ale závěrečné vypointování to táhne ještě lehce nahoru. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kenny je looser. Je pomocnou silou ve fast foodu, když někdo něco vylije, nakluše to uklidit. Žije v neúplné rodině, ale evidentně mu toho moc nechybí. Jenže ho natočili. Přes kameru v jeho vlastním pokoji. Ví jen, že se má řídit jejich pokyny. Potká někoho namočeného asi v podobném průšvihu. Něco na něj taky mají. Spolu se dostávají do situací, které se jim postupně vymykají z rukou. V dortu nakonec nebude jen lahodný korpus. Vydírají dál. A nejen tyhle dva. Napínavé to je, ale zklamání to rovněž přinese. Hlavně kvůli věrohodnosti. Ta je hodně kolísavá. Spáchat trestní čin nebo odhalit vlastní nepříjemnou pravdu? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Po epizodě Národní hymna (2011) jde o druhou epizodu, ve které se objevují pouze technologie ze současnosti. (hansel97)
  • Dítě, které Kenny (Alex Lawther) předává, je Beatrice Robertson-Jones, dcera výkonné producentky Annabel Jones. Tvůrci měli totiž problém najít dítě, jehož rodiče by mu dovolili hrát ve scéně s perverzním podtextem. (griph)
  • Skladba hraná na konci tejto epizódy je „Exit Music for a Film“ od Radiohead. Pôvodne bola skomponovaná pre film Rómeo a Júlia (1996) a je jednou z najpopulárnejších skladieb na soundtracku tohto filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama