Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenze (91)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší, ale pořád velmi slušné Zrcadlo. Nosná myšlenka je působivá a rozhodně má cosi do sebe. Kdo si troufne dát ruku do ohně za to, že to tak dost možná ve skutečnosti nakonec nebude. Nebo už je? Já jsem celkem spokojená, technologie, manipulace, lidskost a nelidskost. Ačkoli tahle military tématika není můj oblíbený žánr, celkem mi to sedlo. Proč ne? ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, že pro normální lidi se zabíjejí monstra jednodušeji než zase jiní lidi, to tak bylo ve všech válkách, proto tolik propagandy na plakátek a podobně. Jestli je pravda vše co říkal psycholog (či co byl zač) tak se jedná o něco na způsob epigeneticky což vím, že u nás úplně nefungovalo, ale s jejich technologií by jít mohlo a pak by se s tím dalo operovat, ale že bych je hned vyvražďoval, to nevím jestli je rozumné. ()

Reklama

Sombreri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejmrazivějších dílů. Až mám strach, když si dávám dohromady souvislosti jak historické, tak současné. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc vidím střípky okolo nás a po shlédnutí celé třetí série si myslím, že toto je jednoznačně nejpodstatnější díl, byť (domnívám se, že záměrně) snižován na významu. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem byla ze začátku maximálně zklamaná. Nejdřív stupidní romanťárna a teď obyčejná "zombie" apokalypsa? Říkala jsem si, že to jde s Black Mirror zase z kopce, ale pak přišel zvrat ... A to se přiznám, že jsem zůstala hledět s pusou otevřenou ještě několik minut po tom, kdy mi došlo, jak to vlastně je. Závěr naprosto luxusní, pointa velmi silná. Kdyby se toto někdy stalo realitou, vlastně by mě to vůbec nepřekvapilo. ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vmývání mozků v armádě se děje celkem úspěšně i bez technologií, ale ani by mě nepřekvapilo, kdyby třeba Rusko už něco podobnýho chystalo. V každém případě silný díl, i když trochu průhledný, podobné věci už v pár filmech byly, ale Michael Kelly je jako vždy výborný a pro tyhle role slušne vystupujících hajzlů snad není možný lepší obsazení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (12)

  • Jediná epizoda seriálu, která varuje jak před minulostí, současností, tak i budoucností. (griph)
  • Epizoda se natáčela 18 dní. (griph)
  • Název epizody pochází z knihy historika americké armády S.L.A. Marshalla „Men Against Fire“. Marshall ve své knize tvrdí, že za druhé světové války vystřelilo na nepřítele v boji méně než 25 % vojáků. Toto tvrzení cituje v epizodě Arquette (Michael Kelly) ve svých konverzacích se Stripem (Malachi Kirby). Epizoda se původně měla jmenovat „Inbound“. (griph)

Reklama

Reklama